Nivå 1 UAL diplom i kunst og design

Kensington and Chelsea College

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

Nivå 1 UAL diplom i kunst og design

Kensington and Chelsea College

1

Følgende Art & Design Kurs er for studenter som ønsker å gjennomføre en betydelig studieprogram i en av de ovennevnte disipliner. Når du søker, må elevene velge hvilke fagområde de ønsker å studere.

Uansett hva du velger; Keramikk, Skulpturelle Keramikk, smykker, Silversmithing, Interior Design, Multimedia, beiset eller Kiln dannet Glass, vil du finne våre kurs utfordrende og styrke. Vi vil hjelpe deg å starte på nivå med kurset som er riktig for deg og gir deg mulighet til å gå videre til neste stadium og i arbeid eller høyere utdanning. På alle kurs, blir prosjektene utformet for å speile bransjen og tar deg gjennom designprosessen mens du utvikle en høy grad av dyktighet og yrkesutøvelse. Du vil dra nytte av vår prestisjetunge team av forelese ansatte.

Utstillinger, holdt på ulike stadier av året, gi mulighet for studentene til å vise sine arbeider i en offentlig sammenheng.

Fagverksteder er fullt utstyrt med maskiner, verktøy og materialer som passer til fagområdet. Du vil også kunne kjøpe viktige verktøy og materialer fra College.

Kursoversikt

Dette kurset er for 16-18 åringer med liten, eller ingen, tidligere erfaring med kunst og design, men ønsker å starte framover mot en fremtidig karriere i Creative sektor. Du vil utvikle en rekke yrkesfaglige ferdigheter i et spennende utvalg av fagområder, sammen med funksjonelle ferdigheter engelsk og matematikk.

Du vil lære å forberede design ideer og utvikle dem til ferdige produkter (både 2D og 3D).

Vellykket studenter vil ha mulighet til å utvikle seg til en rekke veier på L2 i Digital Multimedia, grafisk design, Interiørdesign eller 3D.

Kurset omfatter et bredt spekter av kunst og design ferdigheter: tegning, keramikk, glass og metallarbeider studio praksis, Photoshop, Illustrator, InDesign og mer

Levering og vurderingsordninger

Vurderingen er 100% kurs med vanlig verbal og skriftlig tilbakemelding. Du vil produsere praktiske arbeidet med tekniske notater, bevis mapper, skissebøker og en avsluttende portefølje av arbeidet med å søke til neste kursnivå.

  • Campus: Kensington Centre
  • Times: Ulike
Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk
Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Sept. 2019
Duration
Varighet
35 uker
Heltidsstudier
Price
Pris
8,500 GBP
Full Fee £ 4620; Non-EU Fee £ 8500
Information
Deadline