Les den offisielle beskrivelsen

Oversikt

Fast-track tilgang til høyere utdanning kurs forbereder deg til å studere på universitetet og er anerkjent av de fleste britiske universiteter. Den er designet for de som har forlatt skolen og ønsker å få en kvalifisering som er høy nok til å få adgang til bachelorstudiet i Storbritannia. Fast-Track-kurset løper fra januar til juni og vil bli fullført på bare 6 måneder.

Studierom

Studietidene består av 15 obligatoriske klassekontakt timer pluss 3 timers studiekompetanse og engelsk støtte per uke. Du må også forplikte seg til selvstudium utenfor klassetiden.

Du vil studere en rekke moduler som vil utgjøre 45 studiepoeng. Enheter kan omfatte:

  • Human Resource Management
  • Driftsadministrasjon
  • markedsføring
  • Planlegger en vellykket bedrift
  • Etterspørsel og forsyning
  • Makroøkonomi og bedriftsmiljø
  • Markedsstruktur
  • kontoer

I tillegg til de 45 studiepoengene vil det bli oppnådd ytterligere 15 studiepoeng fra læringsferdigheter som kan omfatte forberedelse av skriftlig oppgave, forbereder et opplæringsintervju for høyere utdanning og videreføring til høyere utdanning.

evaluering

Du vil bli vurdert gjennom en rekke metoder, inkludert essays, rapporter, presentasjoner, prosjekter og undersøkelser.

Fremgang til universitetet

Etter vellykket gjennomføring av kurset kan du utvikle seg til et bredt spekter av britiske universiteter for å studere fag som Business Management, Accounting og Financial Management underlagt møte spesifikke opptakskriterier.

Avansert lærerlån

Hvis du er i alderen 19 år og over og ønsker å studere en tilgang til høyere utdanningskurs, kan du kanskje søke et avansert lærerlån for å dekke kostnadene for studieavgiftene dine. Hvis du fullfører dette og fortsetter å fullføre et kurs i høyere utdanning, vil resten av beløpet, inkludert eventuelle renter på det, bli avskrevet.

Inntakskrav

High School / Thaniwhiya Grades Arab System 75%

IB 22

American HD 2.5 CGPA

Engelsk

Du må vise at du har tilstrekkelig ferdigheter i engelsk og matematikk, noe som betyr at du tilfredsstiller et av følgende krav:

  • Engelsk GCSE klasse 4 (C) eller høyere, nivå 2 eller tilsvarende og matte GCSE klasse 3 (D) eller høyere, nivå 1 eller tilsvarende.
  • Eller IELTS på 5,5 eller tilsvarende.

Hvis de ovennevnte kriteriene ikke kan oppfylles, kan du, når det er mulig, bli bedt om å fullføre en undersøkelsestest for å bestemme ditt nåværende studium.

Program undervist i:
Engelsk

Se 2 flere kurs fra Coventry College »

Sist oppdatert March 31, 2018
Dette kurset er Campus based
Startdato
Aug. 2019
Duration
6 måneder
Pris
3,022 GBP
£ 6 900 for internasjonale studenter med £ 1000 stipend for tidlig betaling og andre tilbud tilgjengelig. £ 3,022 for EU-studenter med hele EU-lånesystemet tilgjengelig.
Deadline
Etter sted
Etter dato