Les den offisielle beskrivelsen

Nivå 3 Extended Diploma i informatikk

Dette kurset vil omfatte alle de sentrale elementene i den walisiske Baccalaureate og vil også gi deg muligheten til å studere BTEC Level 3 Extended Diploma i IT.

Den BTEC programmet gir deg muligheten til å studere databehandling fra både teoretiske og praktiske anvendelser.

Opptakskrav

Du vil kreve en Level 3 Diploma i informasjonsteknologi.

Du vil bli invitert til å delta på et intervju, og vil foreta en vurdering i lesing og regning for å etablere noen støtte nødvendig. Søkere med relevant erfaring som ikke nødvendigvis oppfyller de faglige kvalifikasjoner kan vurderes

Hva skal jeg studere?

Innenfor Welsh Baccalaureate Advanced kvalifisering vil du full Enterprise aktiviteter, tre Essential Skills og opptil tre Bredere Viktige ferdigheter. Innenfor dette temaet vil du også utforske et bredt spekter av områder, inkludert Wales, Europa og verden; Arbeidsrelatert utdanning og Personal og vernepleie.

Du vil full nitti kreditter til toppen opp din eksisterende Nivå 3 Diploma. Fagene er: Web Development; Software Design and Development, Matematikk for IT-utøvere, Flash for spill og 3D modellering.

Hvordan vil jeg bli vurdert?

Den walisiske Baccalaureate vurderes via produksjon av en portefølje av læring og gjennomføring av et betydelig prosjekt. Vurderingen er basert på enheter av studien. Alle enhetene vil ha interne vurderinger i form av oppgaver og praktisk arbeid.

Karrieremuligheter og progresjon

Ved vellykket gjennomføring av dette kurset har du mulighet til å søke arbeid med kvalifisering som en Helpdesk eller Systems Support tekniker. Alternativt med passende karakterer du kan gå videre på høyere utdanning som en Foundation Degree som kan videreutvikle din arbeidsmuligheter.

Avgifter

Registrering FT Fee - £ 20,00

Program undervist i:
Engelsk

Se 2 flere kurs fra College Of The Valleys - Coleg y Cymoedd »

Dette kurset er Campus based
Startdato
Aug. 2019
Sept. 2019
Duration
1 år
Heltid studier
Deadline