Nyutdannet grad i digital strategi

Generelt

Programbeskrivelse

Driv digital transformasjon

Led organisasjonens strategi inn i fremtiden i et forstyrrende og svært konkurransedyktig forretningsmiljø. Graduate Degree in Digital Strategy er et program for fagpersoner som ønsker å administrere og gjennomføre digitale transformasjonsprosjekter for å løse selskapets behov.

Format Deltid
Varighet 1 år
plassering Monterrey
Programinntak januar
Språk Spansk

En innflytelsesrik mulighet

Digital transformasjon er ikke lenger en idé for fremtiden, men et sentralt element i suksess i vår forretningsverden. Ta del i en intensiv opplevelse som vil føre deg til å tilføre verdi og løse utfordringene i denne nye tiden.

Omgi deg med eksperter

Utvikle dine nye tekniske ferdigheter med ekspertene fra ingeniørskolen ved Tecnológico de Monterrey, en av de beste ingeniørskolene i Mexico, mens du perfeksjonerer din forretningsinnsikt med EGADE Business School , EGADE Business School # 1 i Latin-Amerika.

En fascinerende læreplan

Lær hvordan du kan forbedre brukeropplevelsen, øke driftseffektiviteten, redusere kostnadene og forbedre organisasjonens produktivitet gjennom de mange bransj 4.0-verktøyene og -kanalene som er designet for å optimalisere resultatene.

Legg til din kompetanse innen områder som økonomi, markedsføring, detaljhandel eller drift med muligheten til å lede prosjekter innen datavitenskap og analyse som støtter organisasjonens mål.

Få ekte opplevelse og prestisje

Sett dine nye ferdigheter og kunnskaper på prøve. Dette programmet er basert på en erfaringsmessig læringsmodell som lar deg bruke forskjellige løsninger gjennom seks spesialiserte laboratorier og et omfattende prosjekt.

Etabler deg selv som ekspert på digital strategi. Som en del av din erfaring kan du velge å benytte anledningen til å bli sertifisert av førsteklasses selskaper i den digitale verden.

Skaler opplevelsen din

Som en del av Graduate Degree in Digital Strategy har du muligheten til å tilegne deg en andre grad i Business Analytics. Ved å bli med i Master i forretningsanalyse vil du utdype kunnskapen din om dataanalyse som brukes på forretningsmiljøet.

Lær mer om opptakskravene

Opptak til dette programmet er svært konkurransedyktig. Opptakskomiteen vurderer hver søknad nøye, ser på hvert kvantitativt og kvalitativt aspekt av søkerens faglige og akademiske bakgrunn, og vil vurdere potensialet for akademisk suksess og profesjonell vekst. Vi søker dyktige kandidater som har potensial til å utvikle ferdigheter og tankesett for å lede virksomheter ved å innlemme innovasjon i sin digitale strategi.

Opptakskrav

Profesjonell erfaring Ikke obligatorisk
Aldersgruppe 22 - 53
utdanning Høyskoleutdannede
Minimum / gjennomsnittlig testresultat 550/600 PAEP (eller tilsvarende som GMAT / GRE / Executive Assessment)
Språk Engelsk ferdighetseksamen (TOEFL, IBT eller tilsvarende)
Tilleggskrav
  • Applikasjonsform
  • Opptaksprøvepoengsum (PAEP eller tilsvarende)
  • To profesjonelle anbefalingsbokstaver
  • Oppdatert CV
  • Offisiell dokumentasjon
  • Engelsk ferdighetsbevis (TOEFL eller tilsvarende)
  • En redegjørelse for hensikt
  • Intervju med programleder eller fakultetsmedlem
Sist oppdatert okt. 2020

Om skolen

EGADE Business School at Tecnológico de Monterrey has built a globally recognized reputation as the leading Latin American business education institution, committed to empowering omnipreneurial leader ... Les mer

EGADE Business School at Tecnológico de Monterrey has built a globally recognized reputation as the leading Latin American business education institution, committed to empowering omnipreneurial leaders who create shared value and transform society. Minimér
Mexico City , Monterrey , Guadalajara , Santiago de Querétaro , Lima + 4 Mer Mindre