One Week Fashion Journalism Course

Conde Nast College

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

One Week Fashion Journalism Course

Conde Nast College

Condé Nast Fashion Journalism kurset er et intensivt en ukes program for å introdusere studenter til en rekke praktiske ferdigheter og viktig informasjon om emnet. Det passer for alle som er interessert i mote- og livsstilsjournalistikk som er interessert i å finne ut mer om media og utvikle sine skriveferdigheter.


Om kurset


I løpet av kurset skal studentene undersøke og utvikle ideer til artikler før de fortsetter å skape et nettsted som skal fungere som et utstillingsvindu for sin personlige arbeidsform.

Studentene vil høre fra Condé Nast-stab og andre motemedisineksperter på en rekke relaterte emner som å forstå mastopen, redaktørens rolle, gjennomføre intervjuer og leserprofilering. I tillegg til å undersøke arbeidet til inspirerende forfattere og redaktører og utforske modersmål, vil de også finne ut hvordan magasiner fungerer, hvordan man genererer inntekter fra medieinnhold, og de viktigste forskjellene mellom utskrift og digitale formater.

Kurset gir et innblikk i hva som foregår bak kulissene i et Condé Nast-magasin og de ferdighetene som kreves for å bygge en vellykket karriere i motejournalistikk.


Kursdatoer

24. - 28. september 2018

Dette kurset går hver mars og september. Det er 30 plasser tilgjengelig på hvert inntak, fordelt på først til mølle. Vær oppmerksom på at din plass på kurset ikke er reservert før vi har mottatt hele studieavgiften, som må betales i sin helhet og på forhånd.

Vennligst vær sikker på at du har lest våre vilkår og betingelser og forstår vår avbestillings- og tilbakebetalingspolicy før du reserverer.

Studentene kan forvente å være i klasser fra kl. 10.00 til 17.00 mandag til fredag.


Kursavgifter

2018: £ 858 inkludert moms


Inntakskrav


Søkere for disse kursene må være 18 år eller eldre for å registrere, og ikke-engelsktalende er pålagt å være dyktig i skriftlig og muntlig engelsk.

Steder på en ukers kurs tildeles etter først til mølle, forutsatt at enkeltpersoner oppfyller alder og språkkrav.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk


Sist oppdatert May 4, 2018
Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Åpen påmelding
Duration
Varighet
1 uke
Heltidsstudier
Price
Pris
872 GBP
£ 858 inkludert moms
Information
Deadline
Locations
Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland - London, England
Studiestart : Åpen påmelding
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Videoer

Inside the Condé Nast College of Fashion and Design