Read the Official Description

Online AS i departementet

Dette programmet er ment å gi kvalitet, grunnleggende forberedelse til lokale kirke tjeneste. Hovedformålet for å tilby dette programmet er å støtte og styrke de kristne departementer for bi-yrkes pastorer og frivillig lekperson i den lokale kirken. Den er beregnet for kristne voksne alderen 23 år og eldre. The Associate of Science i departementet anses ikke full faglig forberedelse for en heltidstjenesten. De som planlegger definitivt å være pastorer rådes til å forfølge en bachelorgrad i bibelsk og departementet studier. The Associate of Science i departementet grad er utformet for å være tjent helt online.

I tillegg til å møte de spesifikke målene angitt andre steder for store i Bibelstudier og for generell utdanning kjernen, bør oppgradere kunne:

  • Påfør og demonstrere bibelske prinsipper for tanke og liv i samsvar kristent vitnesbyrd
  • Serve og minister effektivt i en rekke lokale kirke ansvar
  • Støtte og utvide tjenesten til den lokale kirken i samfunnet

Krav

63 timer, med en 2,0 GPA i alle segmenter av graden nevnt nedenfor.

teologiske studier 37 timer
BIB 1100 Innføring i Bibelstudier 2
BIB 1250 Evangelisering & Disippel 2
BIB 1011 OT Survey: Law and History 3
BIB 1031 NT Survey: brevene og Åpenbaringen 3
BIB 2032 OT Survey: Poesi & Prophecy 2
BIB 2062 NT Survey: Gospel & Apg 2
BIB 2601 Biblical Interpretation 3
THE 3602 Bibelen doktriner 3
MIN 2336 Church Growth: Teori og praksis 3
SSC 3101 Ekteskap & the Family 3
ICS 1102 bibelsk grunnlag av Oppdrag 2
MIN 1011 lokale kirken og verdensmusikk Oppdrag 2
MIN 3011 Christian Ministry 3
MIN 3111 homiletics 2
YFM 1003 Philosophy of Youth & Family Ministry 2
ALLMENNUTDANNING 26 timer
ENG 1011 Basic English Grammar, Bruk, og Intro til Composition I 3
ENG 1011 Basic English Grammar, Bruk, og Intro til sammensetning II 3
SPE 1000 Introduksjon til tale 3
IDS 1001 Ledelse og Calling: Personlig utvikling 2
IDS 1001 Ledelse og Calling: ledelsesprinsipper 2
IDS 1902 kristendom, kultur og Worldview 2
MAT 1101 College Algebra 3
HIS 1011 History of Western Civilization 3
MUS 1002 Introduksjon til musikk og Vurdering 3
PHE 2100 Lifetime Fitness 2
SSC 1000 Online Orientering * Forutsetning Audit

Eksempel på Core Kurs

BIB 1100. INTRODUKSJON TIL Bibelstudier - Gir en grunnleggende innføring i prinsipper grunn for bibelske studier. Kurset tar for seg læresetninger inspirasjon og kanon og drøfter prinsipper for bibelsk tolkning samt overføring og oversettelse av den bibelske teksten. Det gir også nødvendig bibelske bakgrunnsinformasjon for studenten blant annet geografi, kronologi, historie, kultur og lære utvikling. BIB 1250. Evangelisering og etterfølgelse - Et bibelsk studie av det grunnleggende det kristne livet, designet for å hjelpe elevene å forstå hva det vil si å være Kristi disippel, med primær oppmerksomhet til slike ting som autentisitet, kostnader og gevinsten av disippelskap. Betydelig tid er brukt diskutere metoder, melding, og midler for personlig evangelisering, inkludert utenatlæring av nyttige bibelske passasjer og oppmerksomhet på typiske feil og vanskelighetene som sjelevinnere. Andre sentrale temaer er disippel omvendelse, åndelighet, tilbedelse, tro, tale, tanke liv, forvaltning og vitne. MIN 2336. KIRKE VEKST: TEORI OG PRAKSIS - Understreker historie og teoretiske grunnlaget for kirkevekst og Kirken Growth Movement. Oppmerksomhet er gitt til prestens rolle i menighetsvekst. En bred, fleksibel og allsidig plan for vekst designet for å passe et bredt spekter av kirke innstillinger er presentert. MIN 3111, 3122. Homiletics - Utvikle ferdigheter i forberedelse og forkynnelse av effektive bibelske prekener. Første semester er viet til å forstå og mestre de grunnleggende prinsippene for preken bygningen. Andre semester er en forkynnelse laboratorium hvor disse prinsippene er benyttet i selve forberedelsen og forkynnelse av prekener. MERK: Online kurs er utviklet for ikke-tradisjonelle, voksne studenter. Dette betyr at søkere må være minst 23 år gammel. Mindreårige studenter kan sende inn en skriftlig klage til et unntak for å ta online kurs. Klage er basert på formildende omstendigheter som helserelaterte problemer (student eller et familiemedlem for hvem studenten er vaktmester), fysiske funksjonshemminger som utelukker tradisjonelle påmelding, eller militære forpliktelser tjeneste som hindrer tradisjonell innmelding. Klage som gis av slike grunner kan føre til at studenten skal få lov til å melde i ett eller to kurs og en periodisk evaluering av fremgang. Skriftlige klager skal sendes til Provost på gketteman@welch.edu eller ved amerikanske Mail til: Provost Welch College 3606 West End Avenue Nashville, TN 37205
Program taught in:
Engelsk

See 2 more programs offered by Welch College »

Dette kurset er Nettstudie
Startdato
Sept. 2019
Duration
Pris
348 USD
Deadline
By locations
By date
Startdato
Sept. 2019
Sluttdato
Application deadline

Sept. 2019

Location
Application deadline
Sluttdato