Oppgradere of Applied Arts (manaa) og felles første året av bachelor

Autograf

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

Oppgradere of Applied Arts (manaa) og felles første året av bachelor

Autograf

The Last Applied Arts School, er det første året Bachelor Commons foreslått av Autograf, er det anerkjent og underlagt tilsyn av Kunnskapsdepartementet.

Dette første året med trening er viet til å lære grunnleggende tegneteknikk, grafisk design, DTP (desktop publishing), 3D-animasjon og plass analyse. Det er ferdig med en praktisk anvendelse i næringslivet.

Den MANAA framgår spesielt på høyere utdanning i brukskunst følgende:

  • Bachelor og BTS Grafisk design
  • Bachelor og BTS Digital Design
  • Bachelor og BTS Space Design
  • Bachelor Video Game Art

I tillegg fortsetter å studere i disse delene, er oppgraderingen en inngangsport til andre kurs i anvendt kunst. Det er også en god forberedelse for opptaksprøver i skolene for kunst, arkitektur og design.

Brukskunst Hva er det?

De brukskunst omfatter mange kreative felt. De er "kunst", som lenker til et originalt kunstnerisk disiplin antar reelle ferdigheter (maleri, skulptur, arkitektur ...), som er "søkt" i en sektor som industri eller tertiær.

Det være seg designer, interiørarkitekt, digital designer, 3D animatør eller designer produkter, designeren må kombinere det nyttige og det vakre, lage bilder, gjenstander, miljøer som er funksjonelle, estetiske og i samsvar med krav produksjonskostnader og forventninger til målet klientell. Kreativ og realistisk, kunst og fantasi gjelder hverdagen. Designeren er derfor en drømmer med beina på jorda!

Uttalelser fra elever Manaa:

Roberta

"Jeg kom fra en BAC ES, spesialitet matte, det var stor fordi i klassen vi hadde alle forskjellige bakgrunner. Jeg elsket mine år MANAA, klasser er variert og inkluderer kunst og ny teknologi, så jeg oppdaget kunsten på en annen måte. Verkstedene workshops har vært svært gunstig for elevene ved BTS ga oss tips, triks, inkludert hvordan du bruker utstyret. Lærere har mange delte sine erfaringer med oss, og vi er forberedt på å håndtere arbeidsstyrken. "

Florian

"Jeg tegner siden barndommen, men det var vanskelig å få ideer, og ikke se for hvordan du gjør bruk av denne gaven. Gjennom MANAA hadde jeg klikket: det åpnet sinnet mitt på kreativitet, nå føler jeg oppfinnsomme permanent! Jeg elsket løpet av kunsthistorie som tillot meg å dyrke meg selv, og under bildeanalyse lærte meg å forstå alle bildene i vårt daglige (reklame, plakater, etc. ) med et profesjonelt utseende. "

charlotte

"Etter en vitenskapelig Bac, valgte jeg å lage en MANAA å utdype mine kunnskaper innen arkitektur og grafisk og bekrefte mitt valg av retning, nemlig arkitektur.

Den MANAA brakt meg mye av modenhet og trygghet i feltet av skapelsen. Jeg kunne utvikle en kritisk tanke på at jeg var ikke i det hele tatt før og er grunnleggende i denne sektoren. Jeg har også lært å være nysgjerrige og spør meg om å kjenne de riktige spørsmålene. Gjennom MANAA, vi lærer å se ting annerledes, og å uttrykke hva du ønsker av mulige måter (...) Jeg valgte etter min MANAA å integrere en skole av arkitektur, Ecole Nationale Supérieure arkitektur av Paris Val de Seine. Den MANAA er virkelig en god opplevelse å leve når du ønsker å flytte i kunst og noen ganger klarte å forstå at alt kan knyttes: reklame-arkitektur databehandling. "

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Fransk
Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Sept. 2019
Duration
Varighet
1 år
Heltidsstudier
Information
Deadline
Locations
Frankrike - Paris, Île-de-France
Studiestart : Sept. 2019
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Dates
Sept. 2019
Frankrike - Paris, Île-de-France
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen