Opplæring i programmering og webutvikling

Generelt

Programbeskrivelse

VELKOMMEN TIL NEW YORK CITY AND THE BEST WEB utvikling trening hvor som helst!

CODE IMMERSIVES PENSUM All inclusive, arbeidsføre læreplanen.

Kode oppslukende er utformet spesielt for å maksimere din arbeidsevne og potensial. Vår læreplanen er dypere, mer inkluderende og går for en lengre periode enn noen av konkurrentens program. Våre læreplanen også ut utfører noen "boot camp" program. Denne læreplanen er utformet direkte med innspill fra å ansette personlig fra Google og Amazon. Bare full på oppslukende programmene kan kvalifisere for økonomisk støtte og veteran fordeler - og dette er det programmet.

Undervisning $ 13 000
materialer gebyr $ 1895 (inkluderer Mac Laptop)
Technology Fee $ 110
Registreringsavgift $ 100
program Total $ 15 105

HTML

Hypertext Markup Language eller HTML, er kodespråket som brukes til å lage websider. Det utgjør byggesteinene i alle nettsteder og regnes som en hjørnestein teknologi sammen med CSS og Javascript, som er mye brukt til å lage brukergrensesnitt for web og mobile applikasjoner og visuelt tiltalende sider av nettsteder.

CSS

CSS eller Cascading Style Sheets er et stilark språk som brukes til å beskrive presentasjon av et dokument skrevet i et kodespråk. Sammen med HTML og Javascript, gjør CSS opp de tre essensielle språk som brukes til å lage visuelt engasjerende sider med de fleste nettsteder.

Javascript

Javascript (JS) er et høyt nivå programmeringsspråk som brukes til å lage web og mobile applikasjonsgrensesnitt og visuelt tiltalende nettsteder. Det er en prototype-basert, multi paradigme språk med førsteklasses funksjoner som støtter objektorientert og funksjonell programmering stiler.

jQuery

jQuery er et Javascript-bibliotek. Det har blitt designet for å gjøre klientsiden scripting av HTML enklere. Det er en kryssplattform, gratis og åpen kildekode.

Rubin

Ruby er et generelt språk som er designet på midten av 1990-tallet av Yukihiro Matsumoto. Det er en dynamisk, reflekterende, og objekt-orientert programmering language.Ruby uavgjorte inspirasjon fra Perl, Smalltalk, Eiffel og et par andre. Det er et språk som er blitt utviklet med økt fokus på menneskelige fremfor datamaskinen trenger.

rails

Ruby on Rails eller "Rails" som det er mer kjent er et rammeverk for webapplikasjoner som er blitt skrevet i Ruby. Det forenkler bruk av webstandarder som JSON eller XML for dataoverføring og HTML, CSS og Javascript for skjerm og brukergrensesnitt.

Sist oppdatert mars 2020

Om skolen

Our digital film making programs and workshops are a harmonious blend of instruction, hands-on labs, review and feedback from faculty and DFA staff, and direct production experience that puts your ski ... Les mer

Our digital film making programs and workshops are a harmonious blend of instruction, hands-on labs, review and feedback from faculty and DFA staff, and direct production experience that puts your skills to the test and makes everything you learn come together. Our instructors are both educators and working professionals in the film industry. We work with them to consistently improve our curriculum to make our programs and workshops the best and most comprehensive. Minimér