Les den offisielle beskrivelsen

KURS SPROG: SPANSK

Behandle de grunnleggende teknikkene og stilene på illustrasjonen som gjør det mulig å spesifisere ideer og konsepter ved å tegne.

Vil du bli en profesjonell illustrasjon? Med høyere grad i Illustrasjon lærer du å utvikle et visuelt språk som lar deg spesifisere ideer og konsepter ved å tegne, lage illustrasjoner med ulike teknikker og kunstneriske stiler. I tillegg vil du begynne i de grunnleggende strategiene for grafisk fortelling for utvikling av publikasjoner eller illustrerte skript (historiebrett). Gjennom en praktisk metodikk utvikler du ditt eget språk som lar deg utføre prosjekter på ulike områder som reklame, design, publiseringsverdenen eller kunst.

illustration

Målrettet mot de unge som ønsker å utvikle sitt arbeid på illustrasjonsområdet, mestrer de viktigste teknikkene for grafisk uttrykk på profesjonelt nivå og velger den mest hensiktsmessige for hver oppgave, i henhold til det kommunikative forslagets kontekst.

Hvorfor studere dette kurset?

Med denne tittelen kan du få direkte tilgang til avansert grad i grafisk design, som oppfyller de normative kravene.

Du vil kunne oppleve hva du lærer i klasserom og verksteder utstyrt med den nyeste teknologien, gjennom teoretisk og praktisk opplæring og deltakelse i virkelige prosjekter med bedrifter.

Vi stoler på teoretisk og praktisk opplæring og på utvikling av virkelige prosjekter med bedrifter som en mulighet for læring og nettverk.

Vi satser på en blandet utdanning gjennom lærerne våre, en balanse mellom kvalifiserte teknikere og anerkjente aktive fagfolk, kjennetegn ved den spesifikke metoden som læres i IED Madrid.

Å studere ved IED Madrid betyr å leve med alle grener av design i en privilegert plass, en kreativ opplevelse og en unik mulighet til å tilby våre studenter.

Profesjonelle utganger: Publiseringsselskaper. Reklamebyråer. Design studier Story bord for kino, reklame eller TV. Tegneserie og sekvensiell kunst.

Program undervist i:
Spanish (Spain)

Se 48 flere kurs fra IED – Istituto Europeo di Design Madrid »

Sist oppdatert September 30, 2018
Dette kurset er Campusbasert
Startdato
okt. 2019
Duration
2 år
Heltid studier
Pris
6,900 EUR
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
okt. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist

okt. 2019

Location
Søknadsfrist
Sluttdato