Oppsiktsvekkende mote - kort kurs

IFA Paris

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

Oppsiktsvekkende mote - kort kurs

IFA Paris

Studentene som er involvert i dette programmet, vil oppdage en unik måte å gjenvinne tidligere uførbare gjenstander eller gamle klær, og skape en mer bærekraftig måte å handle, skape og tenke på. Dette programmet ble opprinnelig opprettet for å plante et frø, nå som Upcycled Fashion er trending denne klassen, gir nå muligheten til å gå inn i verden av bærekraftig mote. Siden Bærekraftig Mote er fremtiden for detaljhandel, er vår fremtid avhengig av at vi er smartere med tekstilavfallet vårt. Med over 21 milliarder kilo klær som lander i våre deponier hvert år (USA alene), er ikke bare denne klassen morsom, men en nødvendighet, over hele verden. IFA Paris og Born Again Vintage åpner de internasjonale dørene for bærekraftig mote via denne oppsiktsvekkende og klærrekonstruksjonsklassen.

MÅL

Når en student kan slå sine gamle jeans inn i en mote-fremad jakke eller en gammel genser til en trendy avlinger, åpner du dører til en ny måte å se på gamle / brukte klær. En av de mest overraskende elementene i denne klassen er at ingen syerfaring er nødvendig, og alle erfaringsnivåer kan skape resirkulert mote. Studentene forlater med en følelse av prestasjon at hvis de vil ha noe nytt, kan de lage det uten å bruke en krone eller gå til en butikk. Det endrer måten de handler på, og til slutt hvordan de ser sitt eget tekstilavfall. Endringen starter liten, men har en pågående innvirkning.

UNDERVISNINGSSTRATEGIER

Studentene blir lært hvordan dekonstruerer et plagg og reassembler ved hjelp av nøkkeldelene av plagget. Studentene vil ha flere valg av prosjekter som vil være rettet mot deres erfaring / ferdighetsnivå. Å ha studentene dekonstruerer et plagg stykke for hverandre - gjenspeiler hvordan et plagg er konstruert.

Når hvert plagg er helt dekonstruert, skal studentene bestemme med min hjelp hvilke nøkkelelementer i plagget de vil beholde og deler de vil kaste bort.

Brikkene blir deretter samlet sammen og skaper en helt annen plagg, de kasserte brikkene tjener som ekstra stoff som er nødvendig for å pynte et ferdig plagg. Det meste av det opprinnelige stykket er brukt og / eller ideer er gitt for å bruke gjenværende stoff. Dette lærer nullavfallskonseptet.

Det de lærer på slutten er at med litt arbeid og kreativitet kan du gjøre noe nytt fra noe gammelt og gammelt klær aldri blir sett på samme måte igjen.

For mer informasjon, se https://www.ifaparis.com/courses/short/upcycling-fashion

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk


Sist oppdatert October 22, 2018
Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Juli 2019
Duration
Varighet
2 uker
Heltidsstudier
Price
Pris
1,500
Information
Deadline
Locations
Frankrike - Paris, Île-de-France
Studiestart : Juli 2019
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Dates
Juli 2019
Frankrike - Paris, Île-de-France
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen