Read the Official Description

pâtisserie

Le Cordon Bleu Pâtisserie Kurs tilbyr en frodig og spennende leksjon tillater elevene å mestre teknikkene klassiske konditori samtidig blir introdusert til alle aspekter av kjøkkenet. Studentene gradvis lære å forberede et bredt utvalg av kaker servert i restauranter, Pattisserie butikker og te gjennom de klassiske og moderne fransk desserter, avanserte teknikker i sjokolade og sugarwork.

BASIC konditori

Denne spennende kurset introduserer de ulike kombinasjoner, egenskaper og anvendelser av Pâtisserie som studenter gradvis lærer å forberede et bredt utvalg av kaker, desserter og bakverk.

Studiemoduler: - fransk bakverk vilkår og definisjoner - Grunnleggende dough - Introduksjon til kremer og fyllinger - Tradisjonelle desserter og kaker, klassiske teknikker og grunnleggende dekorasjon - Maskering og glaçage

Weekday Class

Vilkår Begynn: Januar / april / juli / oktober Varighet: 10 uker (3 måneder) Antall timer: 180 timer Uker: 3 - 4 dager (18 timer) per uke Språk Ledet: Engelsk med thai oversettelse Kursavgift: - THB 242000 (Thai) - THB 274000 (International)

Lørdag Class

Vilkår Begynn: Januar / juli Varighet: 20 uker (5 måneder) Antall timer: 180 timer Weeks: Lørdag, 9 timer per uke Språk Ledet: Engelsk med thai oversettelse Kursavgift: - THB 239000 (Thai) - THB 271000 (International) ** Merknad: Kursavgiften er inkl tilleggsavgifter som følger: - Verktøysett THB 50000 - Uniformer THB 9000 (THB 6,000.- for lørdag Class) - Påmeldingsavgift THB 5000 (THB 3000 for Thai Studenter) De ekstra avgifter er nødvendig for første gang innmelding bare.

MELLOM Patisserie

Studentene blir assistert av kokker til å utvikle kunstneriske ferdigheter som er nødvendige for å forberede og dekorere en rekke franske desserter og bakverk. Dette kurset tillater elevene å forberede variasjoner på et utvalg av klassiske og moderne franske desserter.

Studiemoduler: - Klassiske og moderne franske desserter - Tradisjonelle desserter, kaker og gjær varer - Varmt og kaldt restaurant desserter - Sjokolade - grunnleggende teknikker

Weekday Class

Vilkår Begynn: Januar / april / juli / oktober Varighet: 10 uker (3 måneder) Antall timer: 180 timer Uker: 3 - 4 dager (18 timer) per uke Språk Ledet: Engelsk med thai oversettelse Kursavgift: - THB 180.000 (Thai) - THB 210000 (International)

Lørdag Class

Vilkår Begynn: Januar / juli Varighet: 20 uker (5 måneder) Antall timer: 180 timer Weeks: Lørdag, 9 timer per uke Språk Ledet: Engelsk med thai oversettelse Kursavgift: - THB 180.000 (Thai) - THB 210.000 (International)

OVERLEGEN konditori

Overlegen Pâtisserie er delt inn i spesialiserte områder: Restaurant Desserter, Sjokolade og dekorasjons- Sugarwork. Den kombinerer kunnskap, teknikker og kunstneriske ferdigheter av de grunnleggende og Intermediate nivåer og oppfordrer elevene til å tilpasse sitt arbeid og å være mer kunstnerisk.

Studiemoduler: - Kaker, terter og moderne kaker - Petits fours og kaker - Sjokolade - forhånd teknikker - Sugarwork - matlaging, farging, dra og blåser - Dekor og presentasjons

Weekday Class

Vilkår Begynn: Januar / april / juli / oktober Varighet: 10 uker (3 måneder) Antall timer: 180 timer Uker: 3 - 4 dager (18 timer) per uke Språk Ledet: Engelsk med thai oversettelse Kursavgift: - THB 180.000 (Thai) - THB 210000 (International)

Lørdag Class

Vilkår Begynn: Januar / juli Varighet: 20 uker (5 måneder) Antall timer: 180 timer Weeks: Lørdag, 9 timer per uke Språk Ledet: Engelsk med thai oversettelse Kursavgift: - THB 180.000 (Thai) - THB 210.000 (International)

Program taught in:
Engelsk

See 2 more programs offered by Le Cordon Bleu Dusit Culinary School »

Dette kurset er Campus based
Startdato
April 2019
Duration
3 - 9 måneder
Heltid studier
Pris
210,000 THB
- 274 000 THB (International)
Deadline
By locations
By date
Startdato
April 2019
Sluttdato
Application deadline

April 2019

Location
Application deadline
Sluttdato