PGD ​​leder i internasjonalt hotell ledelse

Les Roches International School of Hotel Management - Marbella, Spain

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

PGD ​​leder i internasjonalt hotell ledelse

Les Roches International School of Hotel Management - Marbella, Spain

Begynn ambisiøs. La være bemyndiget.

Designet for gjestfrihet fagfolk, tilbyr Executive Executive Management Diploma programmet deg fleksibilitet til å forfølge en høyere grad mens du fortsetter i din nåværende yrke.

I løpet av de første ni månedene vil du bygge din ekspertise innen bedriftsledelse og dagens gjestfrihetstrender gjennom blandet læring. Vår blandede læringsmodell kombinerer fjernundervisning med fire ukes sesjoner på Les Roches Marbella. Disse på campus-sesjonene finner sted i oktober, desember, februar og april. Gjennom disse intensive campus-sesjonene vil du bli nedsenket i temaer som innovasjon, global økonomi, trender og nye markeder, human resources management, bærekraft og globale markedsføringsstrategier. I tillegg vil du ha muligheten til å bli med middager, aktiviteter og masterklasser med å besøke toppledere og ledere i ledelsen.

Dette eksekutive hotellledelsesdiploma kulminerer i seks måneder med bransjeerfaring, som kan utføres på ditt nåværende selskap eller på et annet gjestfrihetsrelatert etablissement.

PROFESSIONAL INTERNSHIP (6 MÅNEDER)

Din eksamensbevis i hotellledelse kulminerer i seks måneder med bransjeerfaring, som skal utføres på et hotell eller beslektet gjestfrihetsvirksomhet. Du kan fullføre din yrkeserfaring på ditt nåværende arbeidssted eller gjennomføre en internship på et annet selskap. Dette segmentet av eksamensbevis gir deg muligheten til å konsolidere ferdigheter og kunnskaper som er oppnådd gjennom kursene dine i et faglig arbeidsmiljø.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk
Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Sept. 2019
Duration
Varighet
15 måneder
Heltidsstudier
Information
Deadline
Locations
Spania - Marbella, Andalusia
Studiestart : Sept. 2019
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Dates
Sept. 2019
Spania - Marbella, Andalusia
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen