Les den offisielle beskrivelsen

Begynn ambisiøs. La være bemyndiget.

Designet for gjestfrihet fagfolk, tilbyr Executive Executive Management Diploma programmet deg fleksibilitet til å forfølge en høyere grad mens du fortsetter i din nåværende yrke.

I løpet av de første ni månedene vil du bygge din ekspertise innen bedriftsledelse og dagens gjestfrihetstrender gjennom blandet læring. Vår blandede læringsmodell kombinerer fjernundervisning med fire ukes sesjoner på Les Roches Marbella. Disse på campus-sesjonene finner sted i oktober, desember, februar og april. Gjennom disse intensive campus-sesjonene vil du bli nedsenket i temaer som innovasjon, global økonomi, trender og nye markeder, human resources management, bærekraft og globale markedsføringsstrategier. I tillegg vil du ha muligheten til å bli med middager, aktiviteter og masterklasser med å besøke toppledere og ledere i ledelsen.

Dette eksekutive hotellledelsesdiploma kulminerer i seks måneder med bransjeerfaring, som kan utføres på ditt nåværende selskap eller på et annet gjestfrihetsrelatert etablissement.

PROFESSIONAL INTERNSHIP (6 MÅNEDER)

Din eksamensbevis i hotellledelse kulminerer i seks måneder med bransjeerfaring, som skal utføres på et hotell eller beslektet gjestfrihetsvirksomhet. Du kan fullføre din yrkeserfaring på ditt nåværende arbeidssted eller gjennomføre en internship på et annet selskap. Dette segmentet av eksamensbevis gir deg muligheten til å konsolidere ferdigheter og kunnskaper som er oppnådd gjennom kursene dine i et faglig arbeidsmiljø.

Program undervist i:
Engelsk

Se 4 flere kurs fra Les Roches International School of Hotel Management - Marbella, Spain »

Dette kurset er Campus based
Startdato
Sept. 2019
Duration
15 måneder
Heltid studier
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
Sept. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist

Sept. 2019

Location
Søknadsfrist
Sluttdato