Read the Official Description

Formålet med PGDip er å gi kunnskaper, ferdigheter og anvendt kompetanse innen regnskap, revisjon, finansiell ledelse og beskatning til studenter som planlegger å kvalifisere som Chartered Accountants, slik at de vil oppfylle kravene fastsatt av regnskap yrke.

Programmet er tilpasset kompetansestrategi og pensumkrav fra Sør-Afrikas institutt for Chartered Accountants (SAICA). Studenter som kvalifiserer med PGDip (Regnskapsvitenskap), vil bli lov til å registrere seg for SAICAs kvalifiserende eksamen for å kvalifisere som en Chartered Accountant. Programmet gir studentene de nødvendige ferdigheter og teknisk kompetanse til å være ansatt som fagpersoner innenfor regnskap, revisjon, økonomistyring og skattlegging.

Opptakskrav: En potensiell student må ha en Bachelor of Accounting Science eller en BCom (Accounting) grad som akkreditert av South African Institute of Chartered Accountants (SAICA) på NQF nivå 7 / Old NQF nivå 6 med en samlet gjennomsnitt på 55% for tredje årsmodulene og et underminimum på 55% i regnskap. Potentielle studenter må ha bestått alle fire modulene (Regnskap, Revisjon, Finansiell ledelse og Skatt) på NQF 7 i sitt siste år av sin grad i samme år. Avdelingen kan kreve ferdigstillelse av et brobyggingsprogram dersom studentene ikke overholder regler for tilgang til den aktuelle modulen. Avsluttende opptakskrav vil fra tid til annen bli fastsatt av avdelingen.

Studentene har lov til å gjenta NDU-programmet en gang, forutsatt at de har oppnådd et minimums gjennomsnitt for det første forsøket som er fastsatt av instituttet. Programmet tilbys ikke som et begrenset kontakt- eller fjernundervisningsprogram.

Kontaktinformasjon: Nicolene du Plooy / 011 559 3059 / nicolenedp@uj.ac.za

Program taught in:
Engelsk

See 67 more programs offered by University of Johannesburg »

Last updated June 14, 2018
Dette kurset er Campus based
Startdato
Feb. 2019
Duration
1 år
Heltid studier
Deadline
By locations
By date
Startdato
Feb. 2019
Sluttdato
Application deadline

Feb. 2019

Location
Application deadline
Sluttdato