PPT program

Eastern Kentucky University

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

PPT program

Eastern Kentucky University

Program Mission

Oppdraget av Eastern Kentucky University PPT spesialist programmet er å utdanne kandidater som er forpliktet til å produsere påvise fordeler til barn, ungdom, familier og skoler. PPT Programmet vektlegger en forsker-utøveren modell der vitenskapen om psykologi blir brukt som en ramme som skolepsykologer gi positive resultater for alle elever. Visjonen med programmet, basert på NASP Blueprint for opplæring og praksis III, er at alle nyutdannede vil oppnå en høy kompetanse innen databaserte beslutningsprosesser og ansvarlighet, juridisk og etisk praksis, mellommenneskelig kommunikasjon, samarbeid og konsultasjon, kunnskap og verdsettelse av individuelle forskjeller og mangfold, kunnskap og forståelse for menneskelig utvikling, skolesystemer og organisering, hjem / skole / community samarbeid og informasjonsteknologi.

Studieplanen

Den Psy.S. grad i skolen psykologi er et treårig, 71-timers studium inkludert kurs i statistikk, forskning, psykologisk vurdering, rådgivning, terapi, faglig og atferds intervensjon og etikk. Les vår modell Læreplan for en spesifikk oversikt over arbeidskrav. De første to årene av studiet er viet til kurs og practicum erfaringer. Det tredje året er viet til en skole psykologi internship. Sammen med practicum og internship plasseringer, våre studenter også tilby tjenester i EKU Psychology Clinic og delta i forskningsgrupper ledet av PPT Fakultet medlemmer. Dette programmet vil forberede deg til å effektivt møte de ulike psykologiske og pedagogiske behovene til barn. Dette programmet oppfyller kvalifikasjonskravene for å ta Kentucky PPT sertifisering eksamen og har NCATE / NASP godkjenning. Studentene vil få en MS grad i General Psychology ved slutten av sitt første år i skolen psykologi programmet. Studenter som fullfører dette programmet vil tjene en mastergrad i generell psykologi, samt en spesialist grad i skolen psykologi.

For ytterligere informasjon om PPT Program og Eastern Kentucky University kan du se School Psychology Handbook.

Opptakskrav

Generell informasjon om søknad til EKU Graduate School spesielle opptakskrav for skole Psykologi Program Søkere

 • EKU Graduate School Application
 • Offisielle akademiske transkripsjoner
 • Et minimum av fem undergraduate psykologi kurs inkludert generell psykologi, statistikk, og eksperimentell psykologi pluss to andre akseptable kurs.
 • Et minimum samlet lavere grade point gjennomsnitt på 2,5 eller 2,75 for de siste 60 timene. Studenter som får klare opptak til graduate-programmer i psykologi har som regel en samlet lavere grade point gjennomsnitt på 3,0 eller høyere.
 • En score på Graduate Record Examination (GRE) er nødvendig for å bli sendt.
 • Entre er konkurransedyktig og begrenset til tilgjengelig plass. Møte opptakskrav derfor ikke garantere opptak til programmet.
 • GRE Target Scores
 • Verbal Reasoning tatt før av 1. april 2011 - 450 eller Verbal Reasoning ta etter 1. august 2011 - 151
 • Kvantitativ Reasoning tatt før 1. august 2011-490 eller kvantitativ Reasoning tatt etter 1. august 2011- 147
 • Analytical Writing - 4.0
 • Tre anbefalingsbrev skal gis direkte til psykologi avdeling to relatert til lavere store, med minst en fra fakultetet. Vennligst skriv den vedlagte brev; brev forfattere bør bli bedt om å møte dine faglige erfaringer og forberedelse til graduate school. Søknader må være mottatt innen 15. januar. Meldingen om opptak vanligvis vil bli gjort i april. Studenter som søker senere kan godtas hvis det er ledig plass.
 • Gjenoppta / Vitae
 • Personlige regnskap - bør inneholde en beskrivelse av faglige mål og målsettinger, og grunner for å ønske å delta gradsstudier ved EKU.

Egenerklæring skal også markere en søkers erfaringer som arbeider med barn (for eksempel barnevakt, kirke grupper, skoler, barnehage, og / eller sport), deltakelse i forskning (f.eks bistå i forskning og / eller kjører en forskningsstudie), og involvering i grupper (f.eks PsiChi, greske organisasjoner, og / eller ideelle organisasjoner).

Hver søker skal sende de tre anbefalingsbrev, personlig uttalelse, og gjenoppta / vita direkte til EKU Psykologisk institutt på adressen nedenfor: Skole Psykologi Specialist Program opptakskomité Psykologisk institutt Eastern Kentucky University 521 Lancaster Ave. Richmond, KY 40475 De resterende søknad materialer bør sendes direkte til EKU Graduate School. Gjennomgå allmenngjøring informasjon fra EKU Graduate School.

Denne skolen tilbyr programmer i:
 • Engelsk
Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Aug. 2019
Sept. 2019
Duration
Varighet
Heltidsstudier
Information
Deadline
Locations
USA - Richmond, Kentucky
Studiestart : Sept. 2019
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
USA - Richmond, Virginia
Studiestart : Aug. 2019
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Dates
Aug. 2019
USA - Richmond, Virginia
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Sept. 2019
USA - Richmond, Kentucky
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen