Paralegal Associate's Degree

Vær en integrert del av det juridiske teamet

Paralegals spiller en avgjørende rolle i utøvelsen av det juridiske yrke. Selv om advokater i siste instans er ansvarlige for juridisk arbeid, gir paralegaler mange viktige oppgaver i utarbeidelsen av saker og dokumenter.

American National University (ANU) Paralegal Associate Degree Program¹ kan gi deg den grunnleggende kunnskapen om juridisk terminologi, prosessrett, utarbeidelse av juridiske dokumenter og forskningsmessige ferdigheter som er nødvendige for karriere suksess.

Paralegalassistentens studieprogram ved American National University er godkjent av ABA (American Bar Association) , en viktig legitimasjon for de fleste juridiske arbeidsgivere.

Din lærerfaring

American National University Paralegal studier program kombinerer akademisk rigor med juridisk, teknisk og lederskap ferdigheter utvikling for å utvikle godt avrundet paralegal fagfolk. Våre nyutdannede er forberedt på å forfølge karrierer som juridiske assistenter og advokater til å utføre oppgaver i juridiske, bedrifts-, ideell- eller regjeringsorganisasjoner.

  • Lær av en læreplan utformet med input fra fagfolk i juridisk industri.
  • Din lærerfaring vil fokusere på relevante lovklasser, som fast eiendom lov, konkurslov, innvandringsrett og tort lov.
  • Du vil utvikle en forståelse for hvordan du bruker bransjestandard online forskningsverktøy.
  • Din opplæring vil bli fokusert med vekt på å lære juridisk terminologi, utarbeide juridiske dokumenter og gjennomføre juridisk forskning.
  • Du vil få en forståelse av hvordan du navigerer på domstolssystemene.

I tillegg til en omfattende paralegalopplæring, vil du få karriereferdigheter som trengs for å lykkes i en svært konkurransedyktig juridisk markedsplass gjennom et 120-timers eksternskap ved en lokal bedrift eller organisasjon.

Din kurs og instruktører vil forberede deg til å ta den Nasjonale Certified Legal Assistant / Paralegal Examination (CLA / CP eksamen) ved eksamen for å forbedre dine faglige legitimasjon.

American National University fremmer et progressivt læringsformat, slik at du kan tjene din tilknyttet grad, du kan umiddelbart bruke treningen til å fortsette mens du fortsetter utdanningen din i høye etterspørselsfelt på bachelorgradenivå - områder som Bedriftsøkonomi-regnskap eller ledelse eller Helseforvaltning.

¹Hvis det er allment tilgjengelig, er ikke alle kurs tilgjengelig i alle klassetider, eller tilbys hvert semester. Sjekk med en representant for universitetsstuderende.

American National University støtter ikke den uautoriserte lovopplæringen. Uautorisert lovopplæring skader juridisk yrke og det offentlige det tjener. En advokat kan ikke gi juridiske tjenester direkte til offentligheten eller holde seg ut som et individ som er kvalifisert til å gjøre uavhengige juridiske tjenester til en annen. En advokat skal overholde gjeldende rettsmyndighet som regulerer ulovlig praksis i loven i jurisdiksjonen der advokaten er ansatt eller bosatt.

Hvorfor American National University ?

  • Komfort og fleksibilitet - Med dag- og kveldsklasser¹ har du fleksibilitet til å jobbe som du tjener din grad.
  • Personlig oppmerksomhet - Du er ikke bare et ansikt i en mengde, våre små klassestørrelser tillater personlig oppmerksomhet fra instruktører.
  • Karriere fagfolk som instruktører - Med dagens og relevante læreplaner, vil du lære av instruktører med real-world field erfaring som vil veilede og veilede deg.
  • Karriere tjenester - Vårt karriere serviceteam begynner å hjelpe deg før du bestiller med CV, dekselbrev, intervjuing teknikker og hvordan du søker etter gode karrieremuligheter.
  • Alumni fordeler - Vår støtte slutter ikke ved oppgradering, som alumnus vil du ha tilgang til våre karriere tjenester og refresher² kurs tilgjengelig gjennom hele karrieren din.

¹Hvis det er allment tilgjengelig, er ikke alle kurs tilgjengelig i alle klassetider eller tilbys hvert semester. Sjekk med en representant for universitetsstuderende.

²Refresher trening er gratis for kvalifiserte studenter. Tilleggskostnader som laboratoriekostnader, bøker og forsyninger er studentens ansvar. Tilbaketrekking er begrenset til programmet hvor studenten er uteksaminert og har plass til plass.

Program undervist i:
Engelsk

Se 8 flere kurs fra American National University »

Dette kurset er Campusbasert
Startdato
sep. 2019
Duration
80 uker
Heltid studier
Pris
39,672 USD
$ 39.672 for undervisning og avgifter
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
sep. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist

sep. 2019

Location
Søknadsfrist
Sluttdato