Populære programmer

Et baneprogram er en ettårig introduksjon til en full pensum og forbereder studentene for å komme inn på universitetet. Disse programmene trener studenter i et bredt spekter av emner som kunst, humaniora, næringsliv, biologisk og biovitenskap, ingeniørfag, teknologi, naturfag og enda mer. Dessuten hjelper baneprogrammer internasjonale studenter med å utvikle sin flytende evne til å snakke og skrive engelsk mens de fyller ut utvalgte akademiske klasser. Planene er generelt rettet mot studenter som ikke har de riktige engelskspråklige testpoengene for å få opptak gjennom tradisjonelle ruter. Utvalget av forskjellige baneprogrammer kan være overveldende - ikke la det stoppe deg! Start søket ved å se på de mest populære banene som er oppført nedenfor.

Newly added Pathway Programs

University CEU - Cardenal Herrera

Spansk Pathway til design

Januar 15, 2019
Industriell design er disiplinen som er opptatt av etableringen og utviklingen av alle varene som omgir oss. Hvis du har et spørrende sinn, hvis du noen gang har lurt på hvorfor et objekt har blitt gjort på en bestemt måte, eller hvis du lurer på hvem som gjør ting rundt deg, for eksempel telefonen din, trenerne dine, sykkelen din eller stolen du ' … [+]sitter på, du finner svaret på denne graden. Industrielle designere er de som først forestiller seg og formler alle gjenstandene i den menneskelige verden, fra bilen din kjører du inn i gaffelen du spiser med. [-]

Bournemouth & Poole College

Internasjonal tilgang til universitetet

November 30, 2018
Designet spesielt for internasjonale studenter er International Access to University-programmet et akademisk forberedelsesprogram for grunnopptak i åtte generiske fagområder: Kunst og Design, Bedriftsstudier, Computing, Humaniora, Media, Musikk, Utøvende Kunst og Vitenskap.

TasTAFE

Diplom i informasjonsteknologi ( Pathway )

Oktober 10, 2018
TasTAFE lærere jobber tett med industrien for å sikre at de underviser relevante, praktiske praktisk ferdigheter som fører til sysselsettingsutfall. Studentene vil få en rekke praktiske ferdigheter i programmering, nettverk, nettverkssikkerhet, service, kundesupport og webutvikling.

Universiteter i Norge

Endre lokasjon