Populære programmer

Et baneprogram er en ettårig introduksjon til en full pensum og forbereder studentene for å komme inn på universitetet. Disse programmene trener studenter i et bredt spekter av emner som kunst, humaniora, næringsliv, biologisk og biovitenskap, ingeniørfag, teknologi, naturfag og enda mer. Dessuten hjelper baneprogrammer internasjonale studenter med å utvikle sin flytende evne til å snakke og skrive engelsk mens de fyller ut utvalgte akademiske klasser. Planene er generelt rettet mot studenter som ikke har de riktige engelskspråklige testpoengene for å få opptak gjennom tradisjonelle ruter. Utvalget av forskjellige baneprogrammer kan være overveldende - ikke la det stoppe deg! Start søket ved å se på de mest populære banene som er oppført nedenfor.

Newly added Pathway Programs

University of Portsmouth - International College Portsmouth

Undergraduate Pathway I Business Og Management

Juli 4, 2018
Stiftelse eller Internasjonal Førsteårsstudium oppføring

Riphah International University

Internasjonalt år Ett

Juni 20, 2018
Det internasjonale året ett (IYOne) er en kredittbærende kvalifisering som gjør at du kan gå inn på andre år på en lavere grad på et NCUK-universitet. Du kan studere faktiske britiske år ett på Islamabad senter etter bachelor, Cambridge, IB, AP eller tilsvarende kvalifikasjon med garanti plassering i noen av NCUK partner universiteter.

Trent University

Trent-ESL - Engelsk For Universitetet

Juni 3, 2018
Trent University , en av Canadas toppuniversiteter, har konsekvent rangert først og fremst med hensyn til undervisningskvalitet, studenttilfredshet og akademisk forskning. Trent Universitys interaktive læringsatmosfære er personlig og banebrytende, og tiltrekker seg mange fremragende studenter for å lære engelsk og til slutt få en grad i Canad… [+]a. [-]

Universiteter i Norge

Endre lokasjon

Hva er et baneprogram

Hva er baneprogrammer?

Hva er baneprogrammer? Flere utdanningsinstitusjoner over hele verden tilbyr veier for å hjelpe internasjonale studenter til å fullføre utvalgte kredittbærende akademiske klasser for å bli godkjent på universitetsnivå. Ofte utvikler elevene også sin flytende evne til å snakke og skrive engelsk eller landets lærespråk. Pensum er generelt rettet mot studenter som ikke har de riktige engelskspråklige testpoengene for å få opptak gjennom tradisjonelle ruter. I tillegg tilbyr enkelte programmer en utvalgt gruppe av klasser for studenter som trenger et billig alternativ å gå tilbake til college eller begynne å ta klasser. I enkelte tilfeller kan opptjente kreditter overføres til et online sertifikat eller en grad gjennom sponsorskolen. Klassen har en tendens til å løpe for ett akademisk skoleår. Disse programmene er ofte et resultat av et samarbeid mellom sponsorskolen og en finansiell støttespiller, som tredjeparts-eier av INTO-alternativet.

Hva er fordelene med å ta baneprogrammer?

Hvorfor er baneprogrammer viktige? Disse grunnleggende alternativene gir løsninger på noen av problemene som står overfor studenter som sliter med å få tilgang til høyere utdanning. Baneprogrammene kan for eksempel bygge bro over et ferdighetsgap for noen studenter ved å gi språk- og kulturinstruksjon for studenter med engelsk som andre språk. Slike planer gjør det også mulig for enkeltpersoner fra mange sektorer å gå inn på et universitet. En profesjonell, for eksempel, kan være i stand til å fullføre en lett kursbelastning av fagfag som forsterker ferdigheter for karriereadvidelse. Disse hjelpemodellene øker studenters tillit til å fullføre arbeidet og bære arbeidsbelastningen som er vanlig i universitetsprogrammer ved å styrke skriftlig, kommunikasjons- og tidsstyringsevner som er nødvendig for å lykkes i høyere utdanning.

Hva slags karriere kan du forvente med baneprogrammer?

Baneprogrammer er utformet for å hjelpe elevene til å forberede seg på rigor og bekostning av høyere utdanningskurs, og utgjør et grunnår hvor studentene kan utvikle seg til et bestemt universitetsutdanningsprogram. Når dette studiet har blitt gjennomført, dersom studenten fortsetter å tjene en lavere grad, kan dette åpne dørene for mange karrierer. For eksempel er det nødvendig med en fireårig grad å bli grunnskolelærer eller salgssjef. Andre høyt betalende karrierer tilgjengelig for de med bachelorgrader spenner fra bedriftsledere til dataprogrammerere til grafiske designere.

Når skal man få baneprogrammer?

Studentene tar generelt disse programmene som en forløper til eller ved begynnelsen av sine bachelorstudier, etter videregående opplæring. Hvor mange år er baneprogrammer? Det tar vanligvis tre vilkår for studentene å nå slutten av kursene sine.I enkelte skoler betyr dette at du skal delta i tre semester, selv om antall semester eller kvartaler varierer ut fra skolen og landet. Når klassene er vellykket gjennomført, skal studentene være klare til å gå videre til det andre året av deres valgte gradbane.

Hvor skal man ta baneprogrammer?

Banene er relativt nye for høyere utdanning, men det er grunnleggende alternativer som dukker opp i USA, Storbritannia, Australia, og over hele verden. Samlingene av klasser brukes ofte av universiteter for å øke innskrivningen av internasjonale studenter. Dette er gode nyheter for studenter som ønsker å delta på en skole utenfor sitt eget land, spesielt hvis de har litt forståelse for det engelske språket, og kan ha nytte av litt ekstra språkstøtte. Mye av arbeidet som skal utføres for baneprogrammer, er tilgjengelig online. Studentene må kanskje ha konsekvent tilgang til en datamaskin og internett for å fullføre kursene.

Hvor mye koster det å ta et baneprogram?

Den totale kostnaden for deltakelse i et baneprogram varierer ut fra skolen og landet. Noen studenter kan oppleve at deres evne til å fullføre de nødvendige klassene også kan påvirkes av kostnaden av andre tilfeldige avgifter.

Hvilke fag er tilgjengelige i et baneprogram?

Som grunnlagsplaner omfatter kursbaner generelt grunnleggende skriving, en introduksjon til personlig økonomi, vitenskap, musikk og / eller noen livskompetanse klasser. Dette kan variere avhengig av skolen. Enkelte universiteter kan for eksempel inkludere kurs i pedagogiske kvalifikasjoner, for eksempel notat og skriving eller bruk av datamaskiner. Når kursene er fullført, kan studentene søke om å delta på en fireårig gradssti og overføre grunnskolebeviset som det første året av denne serien av klasser.

Hvilke typer vurderinger er der for baneprogrammer?

For å fullføre baneprogrammer må studentene generelt utføre en rekke oppgaver. Disse kan inkludere å delta i et bestemt antall innsamlinger eller online-klasser. Selvfølgelig bør studentene også planlegge å fullføre oppgitte kurs og tjene bestått karakterer på eksamener som kursene utvikler seg. Hver plan kan ha vurderinger skreddersydd for å passe kursene, basert på skolen og sponsoren.

Hvordan sammenligner baneprogrammer seg med andre grader?

Baner blir ofte betraktet som grunnleggende læreplaner. Disse kursseriene kan sammenlignes med grunnskoleprogrammer, forberedende programmer eller grunnår. For eksempel kan en student tjene en bachelor sertifiseringsbevis gjennom en nettskole for å begynne på college-nivå kurs. Disse online sertifikat kursene inkluderer ofte digitale leksjoner og lærebøker, og klassen støtte er vanligvis tilgjengelig online eller via e-post.En annen måte studentene bruker forberedende og grunnleggende programmer er å utvikle de ferdighetene som er nødvendige for å skaffe seg arbeid eller fremskritt i konkurransedyktige studiestier. De fleste av baneprogrammene gir generelle studier innen skriftlig, matematikk og andre grunnfag, men noen banebane er noen ganger spesifikke for et bestemt fagområde, for eksempel regnskap eller statsvitenskap. Det første året av assisterende grad klasseromsarbeid har en tendens til å inkludere generelle utdanningskurs, men ved andre år er kursene mer spesifikke for den aktuelle graden. En Associate of Arts i næringsliv og ledelse deles vanligvis i kurs som økonomi og næringslivets beste praksis, mens en assosiert med vitenskap i sykepleie gir medisinsk kunnskap. Denne typen spesialisering skjer ikke i grunnleggende baneprogrammer, men snarere vil banen forberede studenten til å melde seg inn i en tilknyttet grad.

Hvordan søke på baneprogrammer?

Undersøk de tilgjengelige baneprogrammene som tilbys rundt om i verden for å identifisere den mest hensiktsmessige for deg. Når du har den informasjonen, ta kontakt med opptakskontoret til den valgte skolen ved å fylle ut informasjonsskjemaet direkte på skoleprofilen.