Keystone logo

Innledende program Programmer i Studiet av mat og drikke i Europa for 2024

Filtre

Filtre

  • Innledende program
  • Studiet av mat og drikke
Studieretninger
    Administrasjon (0)Arkitektur (0)Biovitenskap (0)Forretningsstudier (0)Bygg- og anleggsnæring (0)Bærekraftighetsstudier (0)Designfag (0)Energi (0)
  • Generelle studier (1)
  • Helsefag (1)
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Ingen programmer oppfyller søkekriteriene dine. Vennligst avgrens filtrene dine.

Clear filters

Innledende program Programmer i Studiet av mat og drikke

Studiet av matens ulike egenskaper inngår i studier i mat og drikke. Hvor maten kommer fra, hvordan mat og drikke produseres og hvordan matvarene transporteres, lagres og konsumeres er noen av spørsmålene som blir undersøkt i disse studiene.

I alt er det over 4000 høyere utdanningsinstitusjoner i Europa som tilbyr et bredt utvalg av kurs på bachelor, master og doktorgradsnivå. Med flere og flere av disse organisasjonene som tilbyr engelsk som språk i utdanning i minst noen av sine studieprogrammene, universiteter i Europa er nå av høyere kvalitet enn noen gang før. Universiteter i Europa tilbyr en vennlig velkomst til utenlandske studenter og for å gi et kurs av kunnskap som oppfyller deres yrke behov i dagens globale etterspørselen.

Baneprogrammer er utformet for å hjelpe mange internasjonale studenter med å forbedre skriftlig og muntlig kommunikasjonsevne som forberedelse til studier i utlandet. Intensive språklasser hjelper elevene til å nå språkkunnskapene som er nødvendige for avanserte studier. Klasser dekker ofte pedagogiske og kulturelle forskjeller som oppleves når de studerer i et annet land.