PgDip i kunst pedagogikk og praksis

LASALLE College of the Arts

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

PgDip i kunst pedagogikk og praksis

LASALLE College of the Arts

Som en Postgraduate Diploma i Arts pedagogikk og praksis kandidat, er du opptatt av å utvikle moderne kunst praksis og pleie fremtidige generasjoner av nye artister. Kandidater kommer fra et bredt spekter av skapende og utøvende kunst disipliner samt visuell, design, og kuratoriske praksis. De utøvende kunstnere og aktive lærere som ønsker å integrere dagens kunst pedagogikk i arbeidet sitt.


For personer som er dypt investert i pleie og veilede den neste generasjonen av nye artister, understreker programmet viktigheten av å utvikle en kritisk pedagogisk tilnærming. Dette for å muliggjøre en langsiktig kapasitet for leting og åpenhet for nye og varierte erfaringer som vil støtte undervisning i kunst i et stadig reposisjonering samfunn og landskapet. Kandidater utvikle kritiske ferdigheter, selvbevissthet og refleksivitet innenfor sitt eget perspektiv til å bli svært effektiv i å støtte elevenes vekst som kunstnere som arbeider på tvers av ulike områder.

Kandidater har mulighet til å endre sin praksis til fordel for sine studenter, samfunnet og industrien, seg selv, og for å bidra til den voksende forskningsfelt i kunst utdanning.

Den PgDip Arts pedagogikk og praksis Programme er et ettårig, to-semester program. Det er strukturert for å gi en pedagogisk utvikling mulighet samtidig som enkeltpersoner til å fortsette med profesjonelle praksis og karriere forpliktelser.

LASALLE tilbyr en tverrfaglig undervisning og læringsmiljø hvor erfarne kunstnere fra vidt forskjellige bakgrunner og interesser er nedsenket i pedagogisk diskusjon og forskning.

Programmet er designet for å utvikle kunstnere, utøvere, lærere og forskere som ønsker å vite mer om pedagogiske teorier, pensum design og levere innhold, samt vurdering strategier. Studentene skal bygge på sine ferdigheter og kunnskap, og utvikle strategier for å støtte elevene til å bryte grenser og skaper nye moderne arbeid.

faglige krav

Alle søkere vil delta på et intervju for å diskutere sin søknad. Alle søknader vil bli vurdert fra sak til sak. PgDip kandidater kan fortsette inn i Masters moduler hvis de gir en akseptabel uttalelse skisserte sin tiltenkte forskning området før slutten av sitt PgDip studier. Alle kandidater må passere de fire første modulene utgjør PGDip før du prøver å melde deg på MA Arts pedagogikk og praksis Programme.

Opptakskrav

Søkere til denne Studieprogram krever:

 • En god bachelorgrad i noen disiplin fra en anerkjent høyere institusjon (ideelt sett i området of Arts eller utdanning med Honours foretrukne)
 • Betydelig erfaring som praktiserende artist / kunst profesjonell / forsker (minst fire år)
 • Erfaring som pedagog (minst to år)
 • Et minimum av IELTS 7.0 eller TOEFL IBT 100 for søkere fra land hvor engelsk ikke er morsmålet eller hvis kvalifikasjonene er hentet fra institusjoner hvor engelsk ikke er undervisningsspråk.

Søkere vil gi:

 • En up-to-date CV
 • En portefølje / dokumentasjon som representerer din arts praksis og gjeldende arts undervisning eller pedagogisk arbeid
 • En 500-ord personlig melding om hvorfor du ønsker å gjennomføre programmet
 • To anbefalingsbrev: en profesjonell, en akademisk
 • Godkjenningsbrev til delta i programmet fra den pedagogisk organisasjon hvor du lærer (hvis relevant)
 • Fullført avsløring skjema
Denne skolen tilbyr programmer i:
 • Engelsk
Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Aug. 2019
Duration
Varighet
1 år
Heltidsstudier
Information
Deadline
Locations
Singapore - Singapore
Studiestart : Aug. 2019
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Dates
Aug. 2019
Singapore - Singapore
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen