PgDip i regnskap

University of Johannesburg

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

PgDip i regnskap

University of Johannesburg

Hensikten med dette programmet er å utvikle de intellektuelle og praktiske ferdigheter til elevene i analyse, tolkning og anvendelse av regnskap, styring og kontroll og intern revisjon / beskatning prinsipper. Dette programmet skal forberede studentene til å søke regnskap, styring og kontroll og intern revisjon eller beskatning prinsipper i praksis.

Endelig dette programmet skal forberede studentene for videre studier innen regnskap, styring og kontroll og intern revisjon eller beskatning som en vitenskap. Nyutdannede av dette programmet er også i stand til å registrere med profesjonelle organer som den sørafrikanske Institute of Professional Accountants (SAIPA) og Institute of Internal revisorer (IIA). Dette programmet, men gir ikke tilgang til den sørafrikanske Institute of Chartered Accountants (SAICA) bord eksamen.

Opptakskrav: Forutsetningen for opptak er en Bachelor of Commerce grad eller Advanced Diploma i regnskap / intern revisjon eller en vellykket gjennomføring av en bygge bro program i forbindelse med en grad (annet enn Regnskap / intern revisjon). Steder på dette programmet er begrenset og er tildelt basert på faglige prestasjoner.

Kontaktdetaljer: Ms Nico du Plooy / 011 559 3059 / nicolenedp@uj.ac.za

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk
Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Feb. 2019
Duration
Varighet
1 år
Heltidsstudier
Information
Deadline
Locations
Sør-Afrika - Johannesburg, Gauteng
Studiestart : Feb. 2019
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Dates
Feb. 2019
Sør-Afrika - Johannesburg, Gauteng
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen