PgDip I Avansert CBT Practice (Resilience And Positive Development)

London South Bank University

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

PgDip I Avansert CBT Practice (Resilience And Positive Development)

London South Bank University

The Advanced Cognitive Behavioral Therapy (CBT) Practice Programmet gir deg teori og praktiske ferdigheter til å bli en kvalifisert og kompetent CBT-utøver etter at du har oppnådd de nødvendige kontakt-, kliniske og veiledningstidene på slutten av PgDip.

Kurset er unikt ved bruk av positive psykologiske prinsipper og praksis. Det er et opplevelseskurs og vil trene deg for å lette fleksibilitet, blomstrende og positiv utvikling både for deg selv og dine kunder.

Du får mulighet til å delta i en spørreundersøkelse i person med Dr. Christine Padesky, og en til to online gruppesesjon hvor du kan diskutere noen klientproblemer som er felles for hele gruppen. Dette er en unik mulighet til å lære av en mesterkliniker.

Programmet består av 6 moduler på 20 studiepoeng hver (totalt 120 studiepoeng). De første 3 modulene er modulene til PgCert. Disse 6 modulene vil gjøre det mulig for deg å søke akkreditering som en kognitiv adferdsterapeut med den britiske sammenslutningen av adferds- og kognitive psykoterapier (BABCP).

Etter vellykket gjennomføring av PgDip vil du kunne utvikle seg til MSc Advanced CBT Practice (Resilience and Positive Development) hvis du ønsker å utvikle dine forskningsferdigheter.

PgDip går over to år på deltid. Du kommer til universitetet i 20 dager i året, på en torsdag.


Nøkkelkursinformasjon - bestilt etter modus

Modus


moduler

År 1

 • Modul 1: Grunnleggende om CBT
 • Modul 2: Avanserte CBT-protokoller for vurdering og behandling av angst
 • Modul 3: Avanserte CBT-protokoller for vurdering og behandling av depresjon, suicidalitet og lavt selvtillit

År 2

 • Modul 4: Klassiske og metakognitive tilnærminger for behandling av komplekse presentasjoner
 • Modul 5: Introduksjon til positiv psykologi
 • Modul 6: CBT-inngrep for utvikling av motstandskraft og blomstrende
 • Alle modulene vurderes av en blanding av casestudier, lydbånd og selvreflekterende essays.


arbeidsevne

På slutten av PgDip, vil du være kvalifisert til å søke uavhengig av BABCP-akkreditering som en kognitiv oppførselsterapeut. Du vil kunne trene i NHS og i privat praksis.

Dette kurset vil trene deg for å utvikle motstandskraft, blomstrende og positiv utvikling både for deg selv og dine kunder. Dette perspektivet er unikt, og det vil være høy etterspørsel etter kandidater som kan tilby denne tilnærmingen.

Vi er Årets Universitet for Graduate Employment - The Times og Sunday Times Good University Guide 2018.

På LSBU ønsker vi å sette deg opp for en vellykket karriere. I løpet av studiene - og i to år etter at du har uteksaminert - får du tilgang til vår ansettelsestjeneste, som inkluderer:

 • Et nettbrett hvor du kan se et bredt spekter av plasseringer: deltid, heltid eller frivillig. Du kan også gå inn for å se våre rådgivere for jobbbutikk, som alltid er tilgjengelige for å hjelpe deg med å ta det neste trinnet i søket.
 • Vår karriere Gym tilbyr gruppearrangementer på CV, intervju teknikker og å finne arbeidserfaring, samt regelmessige presentasjoner fra arbeidsgivere over en rekke sektorer.

Vårt Student Enterprise-team kan også hjelpe deg med å starte din egen virksomhet og utvikle verdifulle entreprenørmessige ferdigheter.


plasseringer

Du må ha sikret en kundebase der du vil se deprimerte og engstelige pasienter og noen pasienter med komplekse presentasjoner i løpet av kurset. Dette kan være innenfor NHS eller innen privat praksis. Du trenger omtrent 2 gjennomførte saker per modul. Totalt trenger du 200 kliniske timer med ansikt til ansiktskontakt med klienter. Du må også organisere en BABCP-akkrediterte feltveileder for en enkelt tilsynsøkt, tilsvarende en time, per måned. I tillegg til dette gjennom hele kurset vil det bli gitt klinisk tilsyn av BABCP-godkjente veiledere ved Universitetet.


Inntakskrav

 • En britisk første grad (2: 1 eller høyere) i psykologi eller et helsemessig emne, og en profesjonell kvalifikasjon som en sykepleier, rådgiver psykolog, klinisk psykolog, ergoterapeut, lege eller sosialarbeider. eller
 • En britisk første grad (2: 1 eller høyere) i psykologi eller helsemessig emne pluss noen erfaring med å jobbe med personer som lider av depresjon og angst. Erfaring består av frivillig arbeid eller lønnet arbeid (deltidsekvivalent). Studentene skal ha vurdert eller behandlet pasienter i minst 6 måneder via ansikt til ansikt eller telefonkontakt. Du må detaljere denne erfaringen i søknaden din og demonstrere den ved intervju.

Vi gleder oss til internasjonale studenter som har tilsvarer en britisk første grad (2: 1 eller høyere) i psykologi eller relatert felt og betydelig erfaring med å jobbe med personer som lider av depresjon og angst. Vesentlig erfaring består av frivillig arbeid eller lønnet arbeid. Studenter skal ha vurdert eller behandlet pasienter i minst 6 måneder totalt via ansikt til ansikt eller telefonkontakt. Du vil bli bedt om å skrive en erklæring på søknadsskjemaet, og angi din erfaring. Ved intervjuet vil du bli bedt om å få bevis på din erfaring i en portefølje av kunnskap, ferdigheter og applikasjoner. Engelskspråklige kvalifikasjoner for internasjonale studenter: IELTS score på 6,5, Cambridge ferdighet eller avansert grad C.


Klienter / pasienter

I tillegg til det ovennevnte må du ha vanlig tilgang til voksne klienter / pasienter som lider av mild til moderat depresjon og angst og kan dokumentere din kilde til klienter under opptaksprosessen. For å fullføre kurset har du behandlet minst 4-6 klienter / pasienter fra vurdering til behandlingstiden.


Tilsyn

Du trenger en BABCP-godkjent veileder som kan overvåke din praksis månedlig. Du må finne og engasjere denne personen selv, og kunne vise oss bevis for dette. BABCP-registeret er en kilde til BABCP-akkreditert kognitive adferdsterapeuter som kanskje vil være villig til å spille denne rollen for deg mot et gebyr. Universitetet vil også gi noe klinisk tilsyn for deg. Sammen vil disse veiledningstidene bidra til din veiledningslogg i tilfelle du ønsker å forfølge veien til BABCP-akkreditering. Du trenger totalt 20 timers tilsyn for å passere PgDip.

Alle moduler kan endres av universitetet og kan avvike fra modulene du tilbys under studiene.

Denne skolen tilbyr programmer i:
 • Engelsk


Sist oppdatert June 11, 2018
Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Sept. 2018
Duration
Varighet
2 år
Deltid
Price
Pris
4,167 GBP
År 1 Deltid UK / EU-avgift: £ 4166.67; Internasjonalt gebyr: £ 6250.
Information
Deadline