Read the Official Description

Les Roches forskerutdanning for karrierevekslere åpner dørene for suksess i den globale gjestfrihetsbransjen - selv om bachelorgrad er i et ikke-relatert felt.

The Postgraduate Diploma i International Hospitality Management er et intensivt ettårig program som gir deg ferdighetene til å starte din karriere i gjestfrihetsbransjen. Den er designet for karrierevekslere uten tidligere yrkeserfaring i gjestfrihet.

Programmet har ett semester fulltids kurs på campus etterfulgt av en seks måneder internship. En forretningsreise tur til Dubai er inkludert i første semester. Dette oppgradere programmet er åpent for innehavere av en bachelorgrad i alle felt.

NEDGANGSDIPLOMA TIL MBA

The Postgraduate Diploma i International Hospitality Management tilbyr kvalifiserte studenter muligheten til å tjene sin MBA gjennom et ekstra semester av studier. Etter vellykket gjennomføring av utdanningsprogrammet, kan studentene direkte inngå semester to i MBA i Global Hospitality Management i Les Roches Sveits.

PROFESSIONAL INTERNSHIP (6 MÅNEDER)

Ditt andre semester vil bli brukt opplæring direkte i et hotell eller relatert gjestfrihetsvirksomhet. Du vil sette dine nyoppkjøpte ferdigheter til prøve og oppdage hvilket område av bransjen du vil fokusere på i fremtiden.

Program taught in:
Engelsk

See 4 more programs offered by Les Roches International School of Hotel Management - Marbella, Spain »

Dette kurset er Campus based
Startdato
Sept. 2019
Duration
1 år
Heltid studier
Deadline
By locations
By date
Startdato
Sept. 2019
Sluttdato
Application deadline

Sept. 2019

Location
Application deadline
Sluttdato