Les den offisielle beskrivelsen

Via Mundo portugisisk språk

Hva?

Studer og lær portugisisk hvor det er best sagt i Brasil: São Luís do Maranhão.

Varighet og programdatoer

Våre kurs er fokusert på dine behov. Du kan velge hvor lenge du vil studere fra minimum 2 til 48 uker.

Hvorfor?

Ifølge estimater fra UNESCO er portugisisk et av de raskest voksende språkene.

I Latin-Amerika er Brasil den største handelspartner for de fleste landene. Flere av våre studenter har funnet jobber og karrieremuligheter på grunn av sin kunnskap om portugisisk.

Hvem?

For å bli med på et portugisisk språkprogram må du være minst 16 år gammel. Kunnskaper om portugisisk er ikke nødvendig.

HVORDAN?

emnevalg

GENERELLE PORTUGUESKE PROGRAMMER (tenåringer og voksne) i ulike nivåer fra nybegynner til avansert - for studenter som ønsker å lære / forbedre portugisisk for generell kommunikasjon i ulike sammenhenger.

PORTUGUESIS FOR VIRKSOMHETSPROGRAMMER - For studenter som allerede kjenner språket, men trenger spesifikke forberedelser til et portugisisktalende arbeidsmiljø.

CELPE-BRAS PREPARATION PROGRAM - for studenter som har til hensikt å ta CELPE-BRAS (Certificate of Proficiência em Língua Portuguesa para Estrangeiros) ferdighetseksamen og ha en internasjonal sertifisering på språket for arbeid eller studieformål.

Klasser starter hver første mandag i måneden for komplette nybegynnere.

På den første dagen i klassene, vil du ta en plasseringstest og bli plassert i henhold til ditt portugisisk nivå. Klasser finner sted i morgenskiftet, og om ettermiddagen har du tid til å utforske byen og nyte andre aktiviteter.

Overnatting

I løpet av programmet kan du velge mellom bosted eller annen type overnatting, for eksempel et studenthus, en felles leilighet eller et hotell (etter tilgjengelighet).

Via Mundo portugisisk språk

Mer info

Valgfrie turer og aktiviteter

Gjennom hele programmet vil det bli organisert aktiviteter basert på din interesse. Disse aktivitetene inkluderer kultur, sport, fritid eller sosiale prosjekter / arrangementer, for eksempel: dans leksjoner, fotball, strandvolleyball, kite surfing, Capoeira, sosiale prosjekter, slagverk verksteder, besøk til det historiske sentrum, museer osv.

I tillegg organiserer VIA MUNDO spesielle turer til fantastiske destinasjoner rundt Brasil som: Rio de Janeiro; Amazonskogen; Den nordøstlige kysten; blant andre.

Ekstra tjenester (valgfritt)

VIA MUNDO tilbyr deg ekstra valgfrie tjenester for å gi deg mer komfort og trygghet under ditt opphold: AIRPORT PICK-UP; FORSIKRING; Én-til-en-leksjoner; Og UNIVERSITET GUIDANCE.

Søknadsprosessen

Du må fylle ut søknadsskjemaet gjennom et partnerforetak i hjemlandet eller direkte på Via Mundo kontor (i tilfelle det ikke er et partnerforetak i ditt land). Etter å ha mottatt søknadsskjemaet, vil programteamet se gjennom det, sjekke for utestående informasjon og utsted aksept og plasseringsbrev for visumformål.

Visumsøknad

Brasiliansk regjering krever et midlertidig visum for studier i landet (vennligst få mer informasjon med byrået ditt eller direkte med oss ​​om unntakene). Visa krav må bekreftes ved et brasiliansk konsulat / ambassade i hjemlandet ditt. Via Mundo vil utstede noen av de nødvendige dokumentene for visumsøknad og sende dem til partnerforetaket eller til deg på forhånd.

Program undervist i:
Portuguese (Brazil)

Se 2 flere kurs fra Via Mundo »

Dette kurset er Campus based
Startdato
Jan. 2020
Duration
2 - 48 uker
Deltid
Heltid studier
Deadline
Kontakt skolen
Classes start every first Monday of the month for complete beginners.
Etter sted
Etter dato
Startdato
Jan. 2020
Sluttdato
Søknadsfrist
Kontakt skolen
Classes start every first Monday of the month for complete beginners.

Jan. 2020

Location
Søknadsfrist
Kontakt skolen
Classes start every first Monday of the month for complete beginners.
Sluttdato