Hovedfagsutdanning i pedagogisk ledelse og lederskap (PG Dip EML) er en ettårig post graduate kvalifikasjoner som søker å utvikle kapasiteten i ledelse og lederskap i en pedagogisk ledelse kontekst. Fokus for programmet er å forbedre praksis for ledelse og lederskap i utdanningssektoren.

Programmet gjør det mulig for studenter med utdanning bakgrunnen for å utvikle integrerte og funksjonelle reflekterende kompetanse i pedagogisk ledelse. Den er ment for pedagogiske ledere og de som håper å okkupere lederstillinger i utdanningsinstitusjoner. Programmet undersøker spørsmål som styringsprinsipper, pedagogisk ledelse, ledelse i utdanning, økonomistyring i utdanningsinstitusjoner og bruk av informasjonsteknologi i utdanning.

En person oppnå Postgraduate Diploma i Educational Management og ledelse vil være i stand til å: - Skaff faglig og profesjonell kunnskap som kreves for ledelse av utdanningsinstitusjoner - Påfør styringsprinsipper i en pedagogisk sammenheng - Administrere økonomiske ressurser i en utdanningsinstitusjon - Evaluere effektiviteten og effektivitet av funksjon av en utdanningsinstitusjon - Display kjennskap til bestemmelsene i relevant lovgivning knyttet til styring av utdanningsinstitusjoner - Vær klar over konsekvensene av informasjons- og kommunikasjonsteknologi - Sette ord vertikalt på RBS MBA studium Inngangen kravet for opptak til Postgraduate Diploma i Educational Management og Ledelse er en Bachelorgrad og en anerkjent pedagogisk utdanning eller tilsvarende, eller en anerkjent Bachelor of Education grad på NQF nivå 7.

Programmet består av seks moduler som tilbys over to semestre som følger: - Ledelsesprinsipper - Leadership in Education - Governance in Education - Bruke Informasjonsteknologi - Financial Decision Making i Educational Management - Research in Educational Management Prosjekt

Program undervist i:
  • Engelsk

Se 1 flere kurs fra Regent Business School »

Dette kurset er Campusbasert
Startdato
feb. 2020
Duration
1 år
Heltid studier
Etter sted
Etter dato
Startdato
feb. 2020
Sluttdato
Søknadsfrist
Startdato
feb. 2020
Sluttdato
Søknadsfrist

feb. 2020

Location
Søknadsfrist
Sluttdato
Location
Søknadsfrist
Sluttdato