Postgraduate Certificate in Clinical Leadership

The Open University

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

Postgraduate Certificate in Clinical Leadership

The Open University

Dette er en kreditt-basert kvalifisering.

Disse forskriftene bør ikke leses i isolasjon. Det er viktig at du leser dem i forbindelse med faglige forskrifter (undervisningskurs).

PC-CLS 1 KVALIFISERINGSNAVN

PC-CLS 1.1 Universitetet tilbyr forskerbeviset i klinisk lederskap. Indehavere av denne kvalifikasjonen har lov til å bruke bokstavene PG Cert Clin Lds (Open) etter navnene sine.

PC-CLS 2 REGISTRERING

PC-CLS 2.1 For å registrere seg som student, må du følge registreringsforskriften i Akademisk forskrift (Undervisningskurs) og vise bevis på egnet forberedelse til forskerstudiet. Minste opptakskrav er en æresgrad i medisin eller et relatert emneområde tildelt av et britisk universitet eller en annen anerkjent gradstillende organ.

PC-CLS 2.2 For å bli tildelt doktorgradsertifikatet, må du erklære det som en bestemt kvalifikasjon og sikre at kreditten din er knyttet til den.

PC-CLS 3 KREDITKRAV

PC-CLS 3.1 For å bli tildelt doktorgradsertifikatet, må du fullføre 60 studiepoeng fra et spesifisert par obligatoriske moduler.

PC-CLS 3.2 Kreditten for denne kvalifikasjonen må inneholde en del kreditt fra Open University-moduler som oppfyller universitetets unike studieforskrifter, som minimumsbeløpet er 20 studiepoeng.

PC-CLS 4 KREDIT TRANSFER

PC-CLS 4.1 Det er ingen kredittoverføringsordning for forskerutdanningen.

PC-CLS 5 DAGENS STED

PC-CLS 5.1 Kreditten til Postgraduate Certificate in Clinical Leadership må oppnås i løpet av tiden kvalifikasjonen er tilgjengelig. Modulene trenger ikke å bli studert etter hverandre.

PC-CLS 5.2 Kreditt fra bestemte moduler kan slutte å kunne regnes med Postgraduate Certificate in Clinical Leadership på et bestemt tidspunkt etter deres endelige presentasjon.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk
The Open University

Sist oppdatert January 29, 2018
Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Aug. 2019
Duration
Varighet
Deltid
Heltidsstudier
Information
Deadline