Postgraduate Diplom, Diplom Og Ma Coaching Og Veiledning Praksis (uk Og Eu Online)

Oxford Brookes Business School

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

Postgraduate Diplom, Diplom Og Ma Coaching Og Veiledning Praksis (uk Og Eu Online)

Oxford Brookes Business School

På denne deltid MA i Coaching og Mentoring Practice kurset vil du integrere tidligere arbeids- og livserfaringer med de teoretiske begreper understøttelsen coaching og mentoring. Du vil utvide din kunnskap og forståelse av teorier og deretter relatere denne forståelsen til de ferdigheter og tilnærminger er nødvendig for å utvikle profesjonelt som en coach eller mentor. Dette vil bidra til å informere modeller og moduser av praksis og føre til interessant og nyttig forskning. Med støtte fra en unik blanding av veileder innspill og individuell coach-veileder støtte, vil du bruke dine kunnskaper til en rekke arbeider sammenhenger. I tillegg til en internasjonalt anerkjent kvalifisering fra Oxford Brookes University, kan du også få rask faglig medlemskap til Associate of Professional Executive Coaching and Supervision (APECS). Dette kurset er rettet mot interne eller eksterne coaches, konsulenter, mentorkoordinatorer , coaching psykologer, rådgivere, ledere, menneskelige ressurser eller ledere fra frivillig, offentlig og privat sektor. Det er ikke alltid nødvendig å ha en grad, så lenge du har et passende nivå av erfaring.

Tilgjengelige startdatoer

  • september 2018
  • September 2019

Undervisning plassering

  • Headington Campus, Gipsy Lane

Kurslengde

  • Deltid: MA: 2-5 år, PGDip: 16 måneder, PgCert: 8 måneder

Hvorfor velge dette kurset?

Dette treningsbaserte kurset har flere unike elementer som hver er utformet for å forbedre læringsopplevelsen: Den leveres via en rekke månedlige studiedager holdt i Oxford (Wheatley Campus) samt regelmessige online workshops og konferanser for å støtte og utvide din læring. Regelmessig online workshops og diskusjoner støtte ansikt-til-ansikt økter. Omtrent 50% av programmet er levert på nettet, slik at du kan passe dine studier rundt andre forpliktelser. Kurset er også tilgjengelig i Hong Kong på HKU School of Professional og videreutdanning. For ytterligere informasjon kan du besøke deres hjemmeside.

Fokus er på personlig og faglig utvikling samt relevante organisatoriske og psykologiske dimensjoner av coaching og mentoring. Gjennom det første året av studiet du har din egen uavhengig, profesjonell coach-veileder for å støtte utviklingen av coaching eller mentoring. I andre studieår har du en faglig veileder for å veilede deg som du utdype din forståelse og foreta et stykke forskning.

Oxford Brookes er i forkant av coaching og mentoring yrke. Vår herres program er undervist gjennom vår internasjonale senter for coaching og mentoring Studier og tilrettelagt av ledende forskere på feltet, inkludert Prof Tatiana Bachkirova, Dr. Elaine Cox og besøk professorer som professor David Clutterbuck og Dr Anthony Grant. Vi er en aktiv del av coaching og mentoring samfunnet, hosting International Journal of Evidence Basert Coaching og Mentoring, en årlig Coaching og Mentoring forskningskonferanse og Oxford Brookes Coaching og Mentoring Society, som gir samarbeid og nettverksbygging muligheter for akademikere og fagfolk fra et bredt spekter av coaching og mentoring interesser.

Inntakskrav

Du bør normalt ha en første grad eller tilsvarende yrkeserfaring. Hvis du allerede har fått en coaching eller veilede kvalifisering på et passende nivå, kan du bli gitt dispensasjon fra praksis Fundamentals modulen. Entry vil også være gjenstand for to tilfredsstillende referanser.

Engelskspråklige krav Hvis engelsk ikke er ditt morsmål, må du ha følgende nivå av engelskspråklig kompetanse:

  • IELTS minimum 6,5 (med minimum 6,0 i lesing og skriving, og 5.5 i lytting og snakking).

Forberedelseskurs for internasjonale og EU-studenter Vi tilbyr en rekke kurs for å hjelpe deg med å oppfylle opptakskravene til dette kurset og også gjøre deg kjent med universitetets liv. Du kan også være i stand til å søke om en student visum for å dekke begge kurs.

  • Hvis du trenger å ta en pre-master kurs for å hjelpe deg å møte både det engelske språket og akademiske opptakskrav for master Selvfølgelig kan du ta vårt toårige masterkurs. Dette kurset kombinerer pre-master diplom og din herres i ett program. Du kan søke om ett visum for de to studieårene.
  • Hvis du trenger å forbedre din engelsk språk, har vi pre-sesjoner engelskspråklige kurs tilgjengelig for å hjelpe deg å møte kravene de engelskspråklige av den valgte master.
Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk


Sist oppdatert December 25, 2017
Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Sept. 2018
Duration
Varighet
Deltid
Information
Deadline
Videoer

MA Coaching and Mentoring: Peter Hill