Postgraduate Diploma i regnskap

Trinity College Dublin - Business School

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

Postgraduate Diploma i regnskap

Trinity College Dublin - Business School

Dette åtte måneders programmet, rangert som første i Irland og 10. i Vest-Europa for regnskap (Eduniversal 2018), gir ikke-regnskapsmessige kandidater mulighet til å spore sin karriere mot å bli kvalifisert revisor og fokuserer på grunnleggende økonomistyring, ledelsesregnskap , corporate finance, revisjon, beskatning og relaterte områder. Programmet gir betydelige unntak fra undersøkelser av profesjonelle regnskapsorganer. Det er fullt akkreditert av ACCA, Chartered Accountants Ireland og CIMA .

accounting

Programinformasjon

I åtte måneders studie oppnår utdannet:

  • Den komplette suiten med unntak fra ACCA 'Fundamentals' eksamener, det vil si papirene F1 til F9.
  • Den fulle CAP 1-fritak fra Chartered Accountants Ireland (ACA).
  • Nyutdannede oppnår også unntak fra CIMA-eksamenene C1-C5, E1, P1, F1 og P2.

Ekspert fakultet og utøvere fra Big-4 regnskapsfirmaer kombinerer å levere moduler, jordet i den akademiske praksis-lenken som støtter hele programmet. Etter hvert som økonomien fortsetter å gjenopprette og vokse, gjør etterspørselen etter alt = "regnskapsmessige fagfolk. Gjesteforelesere fra ACCA, CAI (ACA), CIMA og andre regnskapsorganer rådgiver om dine neste trinn i regnskapsføreren.

Praktikplasser

Ernst

Moore Stephens Nathans vil tilby internships til to av de høyest plasserte elevene over hele programmet. Moore Stephens er en topp 10-regnskapsføring og et platina-treningsfirma for ACCA. De vellykkede studentene vil bli med i et team av medarbeidere og være nøye mentorert ettersom de får uvurderlig erfaring på tvers av alle områder av regnskaps- og skatteservice.

Moore Stephens tror på å maksimere talent for å realisere potensial og sponser pengepremier på € 250 hver for de høyest plasserte elevene i modulene 'Financial Reporting' og 'Advanced Taxation'.

Opptak

Søknad om neste inntak i september 2019 vil bli åpnet i oktober. Programmene blir vurdert på en rullende basis, så vi anbefaler at du søker så tidlig som mulig for å unngå skuffelse.

Hvem leter vi etter?

Trinity Business School studenter kommer fra et mangfoldig utvalg av bachelor disipliner og kommer fra steder over hele verden. Våre ambisiøse studenter er klare til å starte en vellykket og tilfredsstillende karrierevei i virksomheten ved å lære nye ferdigheter og forbedre eksisterende. De tar bort en bevissthet utenfor fortjeneste for å inkludere virkningen av virksomheten på den bredere økonomien og samfunnet. Vi forventer at våre kandidater skal "sette inn mer enn de tar ut" av økonomien og samfunnet gjennom hele karrieren.

Inntakskrav

  • En førstegangs- eller overklasseplass, eller tilsvarende. Hvis du ennå ikke har fullført din grad, send inn de siste transkripsjonene dine. Hvis ditt transkripsjon ikke er på engelsk, vennligst gi også en sertifisert oversettelse.
  • To akademiske dommere
  • Arbeidserfaring (valgfritt)
  • En IELTS- eller TOEFL-poengsum: Non-native speakers vil trenge en IELTS-score på over 6,5, uten bånd under 6; eller en TOEFL-score på over IBT 90. Hvis din primærgrad var på engelsk, kan du ignorere dette kravet.
  • En GMAT-poengsum kan bli forespurt i visse tilfeller

Postgraduate Diploma i regnskap karriere muligheter

Våre nyutdannede har en ypperlig posisjon til å starte sin karriere i alt = "regnskap og økonomi. Med alt =" regnskapskunnskap og unntak, kan du spore karrieren din til å bli en fullstendig regnskapsfører eller velge å flytte inn i områdene finans, risiko, investeringer, revisjon og skatt, blant annet. Etter fullstendig kvalifisering kan kandidater også starte eget firma eller velge å gå inn i finansiell rådgivning.

92% sysselsetting etter oppgradering. *

* Studieundersøkelsen respondenter søker nå sysselsetting eller i arbeid på 6 måneder etter programmets fullføring. Klasse 2016/17.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk


Sist oppdatert August 27, 2018
Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Sept. 2019
Duration
Varighet
8 måneder
Heltidsstudier
Price
Pris
10,500 EUR
EU-studenter: € 10.200. Ikke-EU-studenter € 15 300.
Information
Deadline
Locations
Irland - Dublin, County Dublin
Studiestart : Sept. 2019
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Dates
Sept. 2019
Irland - Dublin, County Dublin
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Videoer

Postgraduate Diploma in Accounting