Postgraduate Diploma In Teaching Qualification In Further Education (TQFE) - Forhåndstjenesten

University of Stirling

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

Postgraduate Diploma In Teaching Qualification In Further Education (TQFE) - Forhåndstjenesten

University of Stirling

Oversikt

Dette TQFE forskerutdanningskurset er basert på faglige standarder for forelesere i Skottlands høyskoler og er fullt akkreditert av General Education Council for Scotland. Kurset støtter deg i å utvikle din kapasitet som profesjonell lærer for å gi et positivt bidrag til den moderne videreutdanningssektoren.

Du vil få verdifull arbeidserfaring i en av våre partnerhøgskoler over hele Skottland, og øke din forståelse og faglig praksis innen FE-sektoren.

University of Stirling har levert TQFE kurset i 15 år. Kurset integrerer en rekke pedagogiske teknikker som har som mål å oppmuntre deg til å engasjere seg med faglig og politisk litteratur og å kommunisere med dine jevnaldrende som en del av et faglig læringssamfunn. Både ansikt til ansikt og en rekke elektroniske teknologier brukes til å levere kurset.

Topp grunner til å studere med oss

# 1 Første i Skottland og topp 15 i Storbritannia for utdanning (The Guardian University Guide 2018)

# 2 Dette kurset er akkreditert av General Education Council for Scotland

# 3 Du får verdifull arbeidserfaring i en av våre partnerhøgskoler over hele Skottland

Profesjonell akkreditering

Dette kurset er akkreditert av General Education Council for Scotland.

Arbeidsplasseringer

Du vil få verdifull arbeidserfaring i en av våre partnerhøgskoler over hele Skottland. Den arbeidsbaserte plasseringen gir en rik, kontekstfølsom, læreropplevelse for deg. Støtte tilbys av universitetsveiledere og også av erfarne høyskolepersonal som fungerer som veiledere for å introdusere deg til kompleksiteten til den moderne videreutdanningshøgskolen.

Kursdetaljer

Nøkkelprinsipper som ligger til grunn for denne TQFE forskerutdanningen inkluderer:

  • utvikle bevissthet om passende faglige verdier og egenskaper til yrkesopplæringen
  • oppmuntre til innovasjon i undervisning / læring og bredere faglig praksis
  • støtte utviklingen av en "profesjonell forespørsel" tilnærming gjennom og utenfor kurset

undervisning

Emnet læres ved hjelp av en kombinasjon av forelesninger, seminarer og materialer som er tilgjengelig via University of Stirling nettbaserte læringsmiljø. I den siste studien av QS fikk ansatte fra University of Stirling en 5 ut av 5-stjerners rating for undervisning (QS World University Rankings 2018).

Ansikt til ansikt økter

Mens du går på undervisningsdager, opplever studentene store gruppelesninger levert av TQFE-ansatte, og i tilfelle inviterte gjestelærere. Forelesningene gir mulighet for viktige begreper og problemstillinger som skal fremheves, og for å få veiledning om viktige aspekter ved vurderingsoppgaver. Forelesninger registreres ved bruk av universitetets "Listen Again" -system og kan lett nås av studenter som går på høyskolebaserte nettsteder.

Nøkkelbegrepene som presenteres via forelesningene, blir utforsket i større grad i små gruppeseminarer og workshops i løpet av resten av dagen. I seminarene / workshops oppfordres du til å trekke på din egen faglige erfaring og kontekst og dele ideer og kunnskaper med dine jevnaldrende. Muligheten til å engasjere seg med jevnaldrende fra ulike fagområder ser ut til å være et sentralt element i ansikt til ansikt læring, og dette har blitt ofte uthevet i tilbakemeldinger fra studenter.

på nett

Lerret, vårt virtuelle læringsmiljø, brukes i stor grad som et viktig element i TQFE-kurset. Et bredt utvalg av digitale ressurser blir gjort tilgjengelig online, inkludert:

  • opptak av alle forelesninger (tilgjengelig innen 24 timer etter "levering" på campus)
  • e-tidsskrifter og e-bøker (tilgjengelig via elektroniske leselister)
  • I tillegg til "interne" ressurser er studentene også utstyrt med lenker til digitale ressurser som tilbys av ulike organisasjoner i FE-sektoren, inkludert "College Development Network", Education Scotland og General Teaching Council Scotland. Det brede spekteret av ressurser gjenspeiler samtidige problemer og trender, og lar deg samhandle både visuelt og auralt.

Vårt virtuelle læringsmiljø er også brukt til å støtte online samspill mellom TQFE-ansatte og studenter og mellom studentene selv. Diskusjonsområder brukes til å støtte hver modul, og disse områdene gir en fleksibel mulighet for å engasjere seg i profesjonell dialog for å avklare og utdype forståelsen av sentrale temaer. Den profesjonelle øvelsesmodulen gjør stor bruk av disse diskusjonsfasilitetene og mottar meget positiv student tilbakemelding.

evaluering

Kjernemoduler vurderes gjennom faglige oppgaver som krever at du lager koblinger mellom teori / konsepter og aspekter av faglig praksis.

Plasseringer vurderes som en del av Link Practice-modulen. Bedømmelsen krever at du opprettholder en online journal, skriver rapporter om din plassering og har rapporter skrevet om dem av dine kollegeledere.

Plasseringer arrangeres av University of Stirling for studenter på pre-service kurset, en forpliktelse på to til tre dager i uken er nødvendig for å tilfredsstille plasseringskravene.

Kursdirektør

Dr Kevin Brosnan

tqfe@stir.ac.uk

44 (0) 1786 467719

Gebyrer - 2018/2019

  • Overseas N / A
  • Hjem / EU £ 1.820
Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk


Sist oppdatert May 27, 2018
Varighet og pris
Dette kurset er Nettstudier & Campus kombinert
Start Date
Studiestart
Aug. 2018
Duration
Varighet
12 måneder
Heltidsstudier
Price
Pris
1,820 GBP
Hjem / EU: £ 1 820 - Oversjøisk: Ikke tilgjengelig
Information
Deadline