Revolusjonen i digital produksjon har blitt hjørnesteinen i bransjen 4.0, på den ene siden skaper det nye forretningsmodeller, og på den annen side blir det standard i meget konkurransedyktige sektorer som bilindustri, helsevesen og luftfart.

Den kreative industrien og industrisektoren der den konvergerer, krever høyt spesialiserte profiler som forstår dette nye paradigmeskiftet. Det er nødvendig å skape nye profesjonelle profiler som er i stand til å implementere digital fabrikasjonsteknologi og holde rede på den konstante utviklingen som skjer rundt dem og mulige prosjekter som kan oppstå fra deres økosystem.

The Craft i Digital Manufacturing Postgraduate kurset gir studentene den nødvendige kunnskapen og verktøyene som tillater dem å bruke digital fabrikasjonsteknologi i sine fremtidige prosjekter, forme oversikten over prosessen med digitalt og analogt håndverk og avsløre dem til nye designmetoder som brukes i feltet av digital fabrikasjon.

Mål

Målet med forskerutdanningen er å gi studentene den nødvendige kunnskapen og verktøyene som gjør at de kan bruke digital fabrikasjonsteknologi i sine fremtidige prosjekter, forme oversikten over prosessen med digitalt og analogt håndverk og avsløre dem til nye designmetoder som brukes i feltet av digital fabrikasjon.

  • Identifiser hvilken type digital fabrikasjonsteknologi som gjelder for prosjektet eller designprosessen.
  • Forstå hvordan du arbeider i et miljø der både analoge og digitale næringer kommer sammen.
  • Lag skreddersydde produkter eller tjenester med fokus på menneskelig sentrert design.

metodikk

IED Master School gir videreopplæring, kvalifikasjoner, spesialiseringer og muligheten til å holde seg oppdatert med alle aspekter av design, støttet av den rike historiske og kulturelle arven av italiensk design.

Vår strategi for fremtiden er alltid i tråd med sosiale, miljømessige og økonomiske makrotrends, og vi holder et våkent øye med de endringene våre byer og omgivelser må tilpasse seg over de kommende 30 årene. Vi tror at vi kan gi svar og løsninger gjennom design.

Vår undervisning her på IED Master er basert på de fire scenariene som vi anser som viktige for å møte fremtidens behov : design for bærekraftig utvikling, design for nye forretningsmodeller, design for nye medier og design for mennesker.

Vårt mål er å trene fagfolk som er i stand til å utnytte kulturelle verdier og designverktøy for ikke bare å overvinne fremtidens utfordringer, men skape og drive innovasjon. Vi ønsker at våre studenter skal ta ansvar for sin treningsbane og lære å styre den med støtte og veiledning av eksperter og fagfolk.

På IED Master ser vi skolen som et laboratorium der studentene kan være innovative, initiativrike og en drivkraft; hvor de er frie til å eksperimentere og lage.

Studentprofil

Kurset er rettet mot fagfolk som arbeider i kreative næringer som ønsker å presse grensene for digital fabrikasjon innen sitt kompetanseområde. Fagfolk og kandidater i mote, kunst, design eller arkitekturfelt. Søkere krever grunnleggende kunnskaper om 3D modellering og design tenkning og vil bli bedt om å sende inn sin kreative portefølje for gjennomgang.

Jobbmuligheter

Mulige karriere stillinger inkluderer:

  • Innovasjonssjef
  • Kreativ direktør
  • Produkt
  • Prosjektleder
  • Forretningsutvikler

koordinator

Tito Favaro

Industriell designer spesialisert på menneskelig faktor - ergonomi. Over 14 års erfaring innen produkt og serviceutvikling, samarbeid med bedrifter og multinasjonale selskaper som Hewlett Packard, Applus, Pal robotikk, Universal robots, RuckerLipsa, Alstom, Caf, STE Group, Ideaded, Xavier Garcia, Evaluz eller Nacar design.

Han har vært foreleset i institusjoner som Ramon Llull University, UPC Polytechnic University of Catalonia, Institute of Robotics and Industrial Computing of Catalonia, CSIC Superior Council of Scientific Investigations av den spanske staten, Eina school design, IED Barcelona skole design, Design School of the Balearic Øyer, Univerty of Gagrobo Bulgaria)

Joris Debo

Industriell designer og medstifter av spansk basert mote merke Revisited. Over 16 års erfaring innen Additive Manufacturing som Creative Director of Materialize og som freelance 3D-utskriftsspesialist for Creative Industries.

Bygg opp en stor opplevelse på et bredt spekter av områder som forbrukerprodukter, møbler og belysningsdesign, kunst

Han holdt foredrag i institusjoner som Harvard University (USA), Columbia University (USA), Pratt Institute (USA), The New School (USA), Red Dot Academy (Kina) blant annet og samarbeidet tett med museer som V

Program undervist i:
  • Engelsk

Se 24 flere kurs fra IED – Istituto Europeo di Design Barcelona »

Sist oppdatert August 17, 2019
Dette kurset er Campusbasert
Startdato
jan. 16, 2020
Duration
6 måneder
Heltid studier
Pris
6,200 EUR
Påmeldingsgebyr 2.000 € studieavgift 4.200 €
Etter sted
Etter dato
Startdato
jan. 16, 2020
Sluttdato
Søknadsfrist

jan. 16, 2020

Location
Søknadsfrist
Sluttdato