Pre-Master Program

IUBH University of Applied Sciences

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

Pre-Master Program

IUBH University of Applied Sciences

"Grundig forberedelse står for 50% av suksess i livet" - tysk ordtak

IUBH har blitt tildelt beste tyske universitetet for karriereutvikling. Akkreditanter roste IUBHs konsekvente, faktabaserte tilnærming til å integrere tilbakemeldinger fra alle nivåer for å øke IUBH-kandidater karriereutsikter.

Nyeste IUBH-undersøkelser har vist at student og suksess suksess i stor grad avhenger av kommunikasjonsevner i vitenskapelig og forretningsmessig engelsk, integrert i det internasjonale samfunnet og læringsevner. Suksess på det tyske arbeidsmarkedet er høyt bestemt av god kunnskap om tysk språk.

fakta

Fokuser på din suksess i ditt IUBH Master-program

IUBH PreMaster bygger ferdigheter for å utnytte suksess og gi deg best mulig start. Du bor på Campus, du blir kjent med alle fasilitetene, for eksempel IUBHs verdensklasse bibliotek, den globalt orienterte Campus, dine medstudenter fra over 85 nasjoner, samt omgivelsene til Bad Honnef.
Når studiet begynner, kan du helt fokusere på studiene og din personlige suksess. Alt annet, tidkrevende og distraherende, har blitt gjort før - og suksesshistorien din kan begynne!

Garantert fremgang i high-end kvalitet IUBH Master programmer

IUBH-forskning har vist at suksess ved IUBH og i den tyske økonomien er avhengig av kommunikasjonsevner, vellykkede studievaner og personlige nettverk. Alle disse er trent intensivt i PreMaster-programmet - for å gi deg best mulig start i din globale karriere.
Etter oppgradering er din fremgang i alle våre høy klasse mastergradsprogrammer garantert!
Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk


Sist oppdatert May 9, 2018
Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Okt. 2019
Duration
Varighet
3 måneder
Heltidsstudier
Information
Deadline
Locations
Tyskland - Bad Honnef, North Rhine-Westphalia
Studiestart : Okt. 2019
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Dates