Forberedende år/Forkurs

Et forberedende år eller forkurs er en ettårig introduksjon til et universitetsstudium, målet med året er å forberede studenter som ønsker opptak til universitetet. Disse programmene øver studentene opp innenfor et bredt spekter av fag som kunst, humaniora, bedriftsøkonomi, biologi og biomedisin, tekniske fag, teknologi, naturvitenskap og mye annet. De mange ulike forberedende år-programmene kan virke overveldende - ikke la det stoppe deg! Start søket ved å se på de mest populære programmene som er listet opp nedenfor.

Siste forberedende år-programmer

University of Bradford

Internasjonalt stiftelsesår i ingeniørfag

Januar 21, 2019
Engineering International Foundation Year gir deg de ferdighetene du trenger for å starte en Engineering grad hvis du for øyeblikket ikke har de nødvendige matematikk eller vitenskap kvalifikasjoner.

St Clare's Oxford

Business Foundation Program

Januar 21, 2019
St Clare er et internasjonalt, uavhengig senter for ekspertise i Oxford etablert i 1953. Vi ønsker velkommen studenter fra over 40 land. Vår Business Foundation er et år lang program som forbereder deg til universitetsstudie på høyt rangert universiteter i Storbritannia, Europa og utover.

Cardiff Metropolitan University

Internasjonal grunnkurs

Januar 11, 2019
Dette kurset er ment å gi et kjøretøy til internasjonale studenter som ønsker å forbedre engelskspråklige ferdigheter og bli kjent med konvensjonene av høyere utdanning i Storbritannia. Studenter som fullfører kurset vil bli tildelt 120 overførbare akademiske studiepoeng, og vil bli assistert i å søke om deres utvalgte progressionskurs enten i Cardiff … [+]Metropolitan University eller på andre britiske universiteter. [-]

Universiteter i Norge

Endre lokasjon