Les den offisielle beskrivelsen

Denne prisen tillater enkeltpersoner å utvikle en teoretisk forståelse, sammen med praktiske evner i en rekke forretningsdisipliner på alle nivåer i forretningsstrukturen. Denne prisen er ideell for alle som ønsker å utvide sin forståelse av virksomheten som helhet eller de som ønsker å utvikle spesifikke arbeidsplassevner.

Regnskap og økonomistudier er et populært valg for studenter som ønsker å gå direkte inn i en karriere innen profesjonell regnskap, samt de som har ambisjoner i bredere forretningsforvaltning. Gjennom oppkjøpet av komprimerende kvantitative, beregningsmessige og analytiske ferdigheter vil du bli posisjonert og kvalifisert til å fortsette i spesialiserte og profesjonelle kvalifikasjoner eller å ta de første trinnene i din økonomi- eller regnskapskarriere.

Sammendrag av enheter som studeres

Computerized Accounts (Sage) Software gjør det mulig for elevene å utføre hverdagens operative aspekter av datastyrt kontoer. Disse inkluderer behandling av regnskapstransaksjoner, produksjon av kunde- og leverandørdokumentasjon og utarbeidelse av rapporter som avtalt kreditoranalyse og salgsdagsoversikt for styringsformål.

Business Finance er ideell for de med en grunnleggende kvalifikasjon i numeracy som ønsker å gå videre til tilsynsnivå i et bredt spekter av organisasjoner. Denne kvalifikasjonen kan også brukes som grunnlag for videreutdanning i regnskap og ledelse.

For å tjene denne kvalifikasjonen, må du fullføre en rekke obligatoriske og valgfrie enheter, inkludert:

  • Vet hvordan du klargjør budsjetter
  • Budsjettavvik og avvik
  • Forstå Vet hvordan en bedrift kan opprettholde likviditet

Bokføring og regnskap er å videreutvikle de innledende bokføringspraksis, justere regnskapsregnskapet for å ta hensyn til aktiviteter på prøvebalansedagen som påvirker produksjonen av en nøyaktig handels-, resultatregnskap og balanse. Kandidatene vil:

  • Kontroller og korrigér feil som oppstår som følge av feilaktige / ufullstendige / manglende oppføringer i hovedboken og dagbøkene.
  • Tilveiebringe avskrivninger på anleggsmidler ved bruk av hovedbokregnskap.
  • Redegjøre for periodiseringer, forutbetalinger, tap på fordringer og sørge for tvilsomme gjeld.
  • Forbered individuelle kontoer i kjøp og salgsledere.
  • Klargjør kontrollregnskap for kjøpsloggerkontoer og salgskontrollkontoer.
  • Fullfør en utvidet prøvebalanse.

Betalingsbetingelser

Depositum 100 euro

Månedlige avdrag på € 150

In-house eksamener som inngår i prisen motstår om nødvendig med en kostnad på € 45 per fag.

Lessons

Leksjoner to ganger eller en gang i uken.

Tirsdag og onsdag mellom 17.30 og 20.00.

Inntakskrav

Det er ingen formelle opptakskrav for kandidater som utfører denne kvalifikasjonen, men en grunnleggende kunnskap om engelsk er obligatorisk. I dette kurset har kandidatene mulighet og mulighet til å sitte for byen

Kursgebyr € 850

83, Mannarino Road,
Birkirkara BKR 9084
Program undervist i:
Engelsk

Se 5 flere kurs fra Learnkey Training Institute »

Dette kurset er Campus based
Startdato
Sept. 2019
Duration
5 måneder
Deltid
Pris
- Depositum 100 euro. Månedlige avdrag på € 150. I husprøver inkludert i prisen, motstår om nødvendig med en kostnad på € 45 per fag.
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
Sept. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist

Sept. 2019

Location
Søknadsfrist
Sluttdato