Les den offisielle beskrivelsen

Produksjonskurset er et toårig kurs og dekker alle industri- og næringsstallene knyttet til produksjonsavdelingen. Timene som tilbys er rundt 950, varierende i henhold til forventet produksjon.

Jeg år

Kurset dekker alle industrielle og forretningsmessige tall knyttet til produksjon. I det første året fokuserer vi på de tekniske aspektene av instituttets sammensetning for settet, eller vi lærer oppgavene og verktøyene for sikkerhet på settet og gjeldende regelverk, studerer vi rollen som " assisterende direktør (i USAs forstand)" av utgave sekretær , av stedspåre og leder. I tillegg til administrasjonen av settet og truppen, inkluderer treningen studiet av Budsjett, Spoglio of Screenplays med Movie Magic , samt rudimentene av organisering av ledende produksjon for å introdusere programmet for det andre året.

II år

I andre år diskuteres tallene for produksjonsorganiserer, produksjonsinspektør, linjeproducent for etterproduksjon, konsernsjef, distributør, fond raiser, opphavsrettsadministrasjon og musikkleder . Hovedmodulene adressert vil derfor dreie seg om: Regnskap for settet, beskatning, spesifikke kontrakter av forskjellige produksjonsfelt, finansiell styring gjennom budsjettering, skattekredit, produktplacering , innkjøp av offentlige og private midler, markedsføring og distribusjon for nasjonale og internasjonale samproduksjoner . Studenter i det andre året av kurset har mulighet til å oppleve direkte gjennom målrettede praktikplasser fra skolen med industripartnere, på valg basert på merit og pedagogisk ytelse.

forutsetninger

 • flertallet
 • High School Diploma eller tilsvarende
 • Oppholdstillatelse (for utenlandske studenter)
 • Kjennskap til italiensk - Utmerket
 • film / TV kultur - God
 • Kunnskap om Word og Excel - Basic
 • Engelskkunnskaper - Grunnleggende
 • Evne til å arbeide i team - Utmerket

jobb~~POS=TRUNC muligheter~~POS=HEADCOMP

Jobbmuligheter som ligger i dette kurset er:

 • Produksjonsassistent,
 • Produksjonssekretær,
 • Generell arrangør,
 • Produksjonsinspektør,
 • Sekretær for utgave,
 • Sted Scout og Manager,
 • Fond Raiser,
 • Bandi Compiler,
 • Musikkleder.

produktet Material

Studenter av det akademiske produksjonsforløpet, unntatt utelukkelse av enkelte studenter for mulige fravær eller disiplinære årsaker, finner seg ved slutten av kurset å ha en personlig portefølje av 4/6 årlige audiovisuelle produkter opprettet under de månedlige øvelsene.

Disse produktioner vil blant annet omfatte jakten, sekvensplanen, kampen, musikkvideoklippet, komedien og science fiction på grønn skjerm .

Essaystudiet av årets slutt, maksimalt 6 minutter og Diploma Short Film ved slutten av det andre året, med maksimalt 12 minutter, vil alltid være en del av studentens portefølje av kurset i henhold til produktene de skal delta i.

Det er tenkt en eksamen på slutten av kurset, avgjørende for godkjenning av produksjonen av Diploma Short.

språk

Kurset er på italiensk, men noen moduler og / eller klasser vil bli holdt på engelsk.

praktiske aktiviteter

Kurset inneholder leksjoner undervisning literacy kjøretur gjenstand for utøvelsen av måneden; øvelser på settet og i helgene; visjon og kritiske lærdom av avsluttede øvelser.

FAQ

Leksjoner og frekvens

Når begynner kursene og når de ender?

RFA kurs starter i oktober og slutten mai; Juni og juli arrangeres årets slutt produksjoner der alle elevene delt på mannskapet.

Oppmøte er obligatorisk?

Ja. RFA Kursene har obligatorisk oppmøte hver dag. Frekvensen kvalitet er en viktig parameter som hjelper Academy til å velge og identifisere de mest fortjenstfull studenter.

Jeg vil gjøre praktiske leksjoner i løpet av kurset?

. Ja Roma Film Academy som mål å trene studentene i to trinn: leseferdighet og teknisk i det første året, i henhold til sjangere og språk. Treningsmetoden er i hovedsak basert på praktiske teknikker og teoretiske begreper gjennom foredrag på settet, den månedlige øvelser, studie essays og korte filmer diplom.

Når er lærdom og til hvilken tid?

Klasser holdes fra mandag til fredag ​​med minst en økt per dag, opptil to daglige skift, og en helg per måned av produksjon. Leksjonene kan planlegges fra kl. 9.30 til 18.30, og de månedlige produktjonene på settet gir forskjellige tidspunkter og varigheter, rapportert fra tid til annen på utdannings kalendere.

Hvor tar du lærdom?

Klassene holdes i klasserommene på Cinecittà Studios og Theatre of legging av Roma Film Academy . spesifikke leksjoner i stedet foregå direkte i lokalene til utvalgte partnere med skolen. Den månedlige pedagogiske produksjoner og årsskiftet, til slutt, holdes på stedet identifisert fra tid til annen av elevene i henhold til type prosjekt.

Hvilket språk er kursene?

Studietilbudene blir holdt på italiensk, er derfor nødvendig for utenlandske studenter et nivå av grunnleggende kunnskap. Alle studenter er pålagt grunnleggende kunnskaper i engelsk, siden noen av modulene er på engelsk.

Kan jeg delta på flere kurs samtidig?

Nei. Den pedagogiske toårsplan for Roma Film Academy gir et betydelig antall timer viet til tverrfaglige foredrag eller felles klasser, der to eller flere klasser fungerer sammen. Noen dager, gir også to klasse skift, så det er ikke mulig å delta på to kurs samtidig.

Kan jeg endre kurs?

Ja. De første fire ukene av kurset kalles forberedende: Hele det første året trenger nødvendigvis leksjonene til alle RFA akademiske kurs. Denne perioden er dedikert til både generell leseferdighet på avdelinger, teknisk utstyr og hierarkier, og for å klargjøre ideer for de som er usikre på hvilket kurs å velge. På slutten av introduksjonskurset er det derfor mulig å bytte kurs.

Det er eksamen, tester eller kontroll som i løpet av året?

Ja. Periodisk vi teste og pedagogiske tester. Disse, sammen med månedlige øvelser, med essays av slutten på første året og disiplinære parametere, er de viktigste aspektene som utgjør det faglige skjønn som er nyttige for opptak til andre året. På slutten av det andre året, i tillegg vil det være en avsluttende eksamen som bestemmer godkjenning av vitnemål kortfilm.

opptak

Hva er de grunnleggende kravene for å registrere for et kurs?

De grunnleggende krav for alle studietilbudene er av alder, en high school diplom, en høy kompetanse og kunnskap om det italienske språket, en god film kultur og en grunnleggende kunnskaper i engelsk.

Som kravene for hvert kurs blir evaluert?

Kravene er vurdert under oppføring test, som bestemmer startnivået for hver kandidat. Men skolen forbeholder seg retten til å utføre i løpet av toårsperioden, etter eget skjønn, ytterligere kontroll for å overvåke utviklingen av den enkelte student.

Hva er inngangen test og hvor lenge?

Opptakstesten varer ca. 30 minutter og er verktøyet som brukes av HR-lederen og læreren til å bestemme startnivået for hver kandidat. Intervjuet er også nyttig for å forstå hva kandidatens holdning og motivasjon er. Kandidater som ikke oppfyller de nødvendige kravene etter skolens skjønn, anses uegnet. Intervjuet er gratis og binder seg ikke til registrering. Du kan bestille en eller flere opptaksprøver ved hjelp av de riktige skjemaene.

Jeg har erfaring i film / TV-bransjen for å få tilgang til RFA kurs?

Nei. For å få tilgang til RFA kurs er ikke nødvendig å ha en teknisk / kunstnerisk trening i begynnelsen av de to foregående årene som tilbudet av opplæring omfatter leseferdighet for hver avdeling.

Jeg må forberede materialet for å ta inngangen test?

Det er ikke nødvendig å ha produsert materiale, men du kan og bør ta når inngang teste sine potensielle allerede gjort materialer (f.eks. Videoklipp, korte, noveller, dikt, foto portefølje, design, bok, script ekstrakter og lignende ). Materialene må bringes på USB-medier eller harddisk formatert for Mac; Han vil være læreren til å velge hva du skal se blant materialene som presenteres i den fasen av input test.

Hvis jeg ønsker å melde deg på skuespiller klasse, må jeg møte en rettssak?

Selv for kurset of Acting ventes egen inngang test. Læreren kan etter eget skjønn, kreve at lesing av en tekst eller stille mer spesifikke spørsmål nyttig å vurdere startnivået. Det er imidlertid nødvendig for fremstilling av dette materialet.

Kan jeg melde direkte i det andre året?

For noen kurs kan du melde deg direkte i det andre året etter bestått opptaksprøve.

Hva er motivasjonen brevet som jeg sendte før min inngang test?

Motivasjonsbrevet er en kort presentasjon som en kandidat skriver for å forklare hvorfor han har bestemt seg for å foreslå seg for et bestemt fagkurs, hva hans mål er, hva motiverer ham til å velge å søke om å delta på akademiet, hvorfra erfaringer noen del, hvilke studier han har gjort, hvor mange språk han snakker og hvorfor han føler at han er egnet til å være en del av kurset. Brevet må bestå av en enkelt side, muligens i en "mappe" eller 1800 tegn, inkludert mellomrom og lagret i PDF-format. Følgende må alltid settes inn: sted, dato, personopplysninger for kandidaten, dvs. navn, etternavn, telefonnummer og e-postadresse; På den annen side må samtykket til behandling av personopplysninger oppdatert med henvisning til lovdekret 196/2003 angis.

registrering

Hvordan registrerer du?

For å melde deg på de faglige kursene i toårsperioden 2018/20 er det nødvendig å ta en inngangstest, gratis og ikke bindende for innmelding. Du kan bestille opptaksprøven ved hjelp av skjemaet i en av øktene angitt av Roma Film Academy . Det er ikke mulig å ta inngangstesten andre ganger på året, og hver sesjon har en annen registreringsavgift. Etter at du har mottatt resultatet av testen din, vil sekretariatet fortelle deg hva du skal gjøre for å registrere deg, hvis du er kvalifisert.

Hva er registrering?

Registrering er betaling av gebyret som er nødvendig for å bekrefte din plass i klasserommet og må kun betales i det første året etter den vellykkede kommunikasjonen av opptaksprøven. Registreringsavgiften varierer avhengig av sesjonen du er registrert på, og kan ikke refunderes selv om du ikke har tenkt å fortsette med deltakelsen i kurset. Det er mulig å registrere, etter å ha mottatt det positive resultatet av opptaksprøven, både på stedet og online, etter instruksjonene fra sekretariatet.

Hva er datoer og tidsfrister ved å melde?

Registreringen er åpen fra april til september 2018. Avgiften som skal betales varierer avhengig av sesjonen du registrerer. Husk at hvis du tar oppføringstesten i mai og er kvalifisert, kan du også registrere deg senere; men du må betale innmeldingsavgiften som forventes i den måneden. For registreringsforespørsler som kommer fra og med august, forbeholder skolen seg rett til å stille opp adgangstest bare for kurs som fremdeles har ledige plasser.

På slutten av det første året de blir automatisk innmeldt i andre?

På slutten av det første året sekretariatet sender studenter skjemaene som trengs for å søke om innreise til det andre året. Aksept av forespørselen avhenger av banen tatt i det første året, de endelige evaluering av lærere og eventuelle disiplinære eller forvaltningsmessige tiltak. Studenten derfor bestemmer seg for å fullføre sine studier i det første året får bare et sertifikat for oppmøte og dermed ikke bli pålagt å betale linje med det andre året.

Hva skjer når du er medlem?

Etter å ha bestått inngangen test, sender sekretariatet skjemaene til å tegne. Når de er sendt tilbake utfylt skjema, er du offisielt en RFA student. Å perfeksjonere praksis, vil du bli bedt om å sende noen dokumenter, tid og måte som disse angir Sekretær:

 • kopi av sertifikatet av high school diplom;
 • 2 passbilder, en trykt og digitalt for å sende e-post;
 • stemple til en verdi av € 2,00;
 • kopi av skatteklasse;
 • sertifikat av god helse (kun for kurset i konstituert).

For utenlandske studenter er det også nødvendig:

 • sertifisering attesterer utstedelsen av visa som skal oppnås studie ved den italienske ambassaden eller konsulatet i landet de bor.

Hvor mye koster et kurs RFA?

Prisen på kursene er angitt direkte i den spesifikke kurs kortet.

Skolen har et maksimalt antall elever per klasse?

Ja. Hvert år Academy definerer et maksimalt antall elever per klasse i henhold til de kandidater anses egnet og supply chain management. På denne måten blir alle elevene garantert en høy profil utdanning i form av undervisning utlevert, plass og utstyr. Antall seter tilgjengelig for innmelding i det første året og for direkte ene i det andre året er spesifisert direkte i klassen kortet.

akademisk Sti

I løpet av de to årene akademiet tillater meg å gjøre praksisplasser?

Indikasjonen for skolen er å vie seg til full kapasitet på frekvensen av kursene og produksjonsaktiviteter i løpet av toårsperioden. I unntakstilfeller eller for spesielt viktige aktiviteter, Academy godkjenner perioder med trening / internship i løpet, selv om den ikke er i tråd med opplæring gitt.

Kan jeg kombinere min jobb med frekvensen på akademiet?

Akademiet er en altomfattende engasjement: forelesninger, selvstendig og gruppearbeid økter, utarbeidelse av månedlige og spesielle arrangement prosjekter, fylle RFA student rutine. E 'kan arbeide i fritidsplaner, men en hvilken som helst mangel på grunn av arbeidsmessige grunner ikke er berettiget.

Som støtter Academy i inn i arbeidslivet?

RFA følger sine elever til konfirmasjonen og fortsetter å overvåke dem etter. Avhengig av de spesifikke funksjonene som studenten har utviklet seg over to år, den oppkjøpte profesjonalitet og fortjeneste av hver student, til skoleoppgave profilen til student eller alumnus nominere produksjoner og profesjonelle arbeidsplasser. direkte oppføring i den profesjonelle kretsen er ikke garantert enda mer så hvis en av de tekniske og etiske standarder er ikke fornøyd i den oppfatning av skolen.

Kan jeg jobbe for Academy?

Ja. Det skjer ofte at en tidligere student blir førsteamanuensis eller assistent for pedagogiske eller tekniske segmenter av RFA. Profesjonalitet, dyktighet, pålitelighet og generelle læreplanen tidligere elev er viktige parametre i valg av samarbeidet.

Hvilke bevis kommer jeg til slutten av kurset?

Studenter som fullfører studiet indikert ved skolen, fikk utgivelsen av hovedfagsutdanning. I tilfelle av oppgivelse av kurs eller studentens suspensjon fra leksjonene, vil de bli utstedt kun sertifikatene angitt i skolen forskriften.

Hvordan kan jeg bli en "RFA ambassadør"?

Den "ambassadør" (eller Ambassadors) er alumni som jobber i skolen foreslår arrangementer eller aktiviteter utenom undervisningen og gjør veiledning arbeidet mot skolens studenter. På slutten av sine studier kan du bli overført til sekretær kontor for en jobb å bli en "ambassadør". Dersom ledelsen mener at du har alle kravene for å representere Academy, kan du bli en "ambassadør" og nyte fordelene knyttet til dette tallet.

Kan jeg delta i RFA aktiviteter selv når jeg er ferdig med min kurs?

Ja. The Academy vil holde kontakten i databasen for evidenziarti tiltak, arrangementer, anledninger eller forretningsmuligheter avhengig av kvalifikasjoner. Hold deg oppdatert så kontaktene kommunisere til sekretariatet e-post og telefon.

Program undervist i:
Italiensk
Roma Film Academy

Se 5 flere kurs fra Roma Film Academy »

Sist oppdatert April 4, 2018
Dette kurset er Campus based
Startdato
Okt. 2019
Duration
2 år
Heltid studier
Pris
5,500 EUR
- per studieår
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
Okt. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist

Okt. 2019

Location
Søknadsfrist
Sluttdato