Profesjonell Kulinarisk Diplom

Ashburton Chefs Academy

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

Profesjonell Kulinarisk Diplom

Ashburton Chefs Academy

ACS4

På Ashburton Chefs Academy vårt oppdrag er å starte karrieren til de fremtidige stjernene i den kulinariske verden. Den profesjonelle Culinary Diploma er en prestisjefylt treningsprogram utviklet for å starte din karriere som profesjonell kokk av høyeste kaliber, klar til å møte kravene til dagens arbeidsgivere.

Å bli en topp kokk tar ambisjoner, engasjement, lidenskap og dyktighet. Storbritannia er midt i en kulinarisk renessanse og arbeidsgivere krever kvalifiserte, dyktige og kreative kokker. Til tross for dette kravet er det i dag et stort ferdigheter mangel i bransjen for kvalifiserte kokker. Vi utvider vår trening for å utvikle hele spekteret av ferdigheter og kvaliteter som trengs for å være en moderne kjøkkensjef fra kjernekokkekunnskaper til ledelsen å lederegenskaper og utover.

I løpet av denne 6 måneders program vi vil:

  • Utvikle dine kulinariske ferdigheter til et profesjonelt nivå.
  • Forberede deg på en karriere som kjøkkensjef.
  • Inspirere deg til å bli den beste kokken du kan være.
  • Uteksaminert fra Professional Culinary Diploma setter deg ut som en engasjert, profesjonelt, i forkant av konkurransen, som har ikke bare gode kokkekunnskaper, men også ledelsesmessige ferdigheter som arbeidsgivere roper etter.

HVEM ER DETTE KURSET PASSER FOR?

Typiske ambisjoner de som tar dette kurset er:

  • lansere en karriere som profesjonell kokk;
  • åpne en kafé, pub, bistro eller restaurant;
  • lansere en catering virksomhet;
  • personlig utvikling, gap år

Sertifikater og kvalifikasjoner

  • Ashburton Kokker Academy Professional Culinary Diplom
  • QCF Nivå 4 Diploma i Professional Culinary Arts
  • CIEH Level 3 Award i Food Safety
  • WSET Level 1 Foundation Certificate in Wines
  • Lederskap i Kitchen

Kursinnhold

Studentene vil få en omfattende opplæringsprogram som vil utvikle de kvaliteter og ferdigheter som kreves for å bli en vellykket kokk. Vi tar en moderne tilnærming til chef utvikling arbeider for å bygge hele spekteret av ferdigheter og kvaliteter som kreves av dagens kokker.

Vår "Total Chef" trening gir en moderne tilnærming til kokk utvikling og er unik for Ashburton Chefs Academy fokusere på tre områder for utvikling som vi kaller hender, hode, hjerte.

HANDS

En kokk er ingenting uten en beherskelse av de praktiske ferdigheter for å lage god mat. Vi vil lære deg alle de grunnleggende matlaging ferdigheter som kreves for å legge inn et profesjonelt kjøkken med tillit, klar til å takle enhver utfordring.

Rundt 70 dager etter kursinnhold vil bli dedikert til å utvikle kjernekokkekunnskaper og en fullstendig forståelse av de grunnleggende matlaging begreper og ferdigheter.

Dette vil omfatte teori økter og kokk demonstrasjoner, men hovedsakelig vil du arbeide på kjøkkenet.

Real World Experience - Mot slutten av kurset, vil du også oppleve presset og spenningen i matlaging for betalende kunder som du forberede og levere en 5-retters meny vinsmaking for gjestene i Ashburton Dining Club.

Ferdigheter du vil lære

  • Knife Skills
  • Profesjonelle kjøkken ferdigheter
  • Hors d'oeuvres, cocktails og canapes
  • Kjøtt, fjørfe & Game
  • Fisk og Skalldyr
  • Gjærprodukter, Bakery & Pastry
  • Kaker, desserter & Godterier
  • Pasta Retter
  • Terrine Retter
  • Aksjer, Sauser og dressinger
  • Supper
  • Grønnsaker og salater
  • Presentasjonsteknikk
  • Vin & Mat Matching
  • Meny Planlegging
  • Sous Vide
  • og mer

HEAD

En vellykket kokk er en tenkende kokk, og vi vil utsette deg for konsepter og ideer fra starten som vil bygge din tillit som kokk. Vi vil utforske verdifulle områder som: Food Hygiene Du vil ta bransjestandarden 3 dagers CIEH kvalifisering for head kokker å sikre at du får full opplæring i dette viktige området av catering.

Kjøkkenet Ledelse Det er én ting å lage en rett, men administrere et profesjonelt kjøkken krever spesifikke organisatoriske ferdigheter. Kalkyler. Fortjenestemarginene. Vi vil forberede deg for den rollen.

Administrerende forsyningskjeden å finne de beste smaker, må du kilde gode råvarer. Vi vil vise deg hvordan du kan utvikle en portefølje av matprodusenter og holde liv i disse relasjonene for å gi deg de beste resultatene.

Lederskap på kjøkkenet En profesjonell skreddersydd 3 dagers program om hvordan best å administrere og motivere et team på kjøkkenet.

Meny Planlegging Du vil lære å utvikle menyer som tar hensyn til hendelses temaer, stiler av service, sesongvariasjoner, budsjetter, og spesielle dietter.

Wine Du vil lære å sette pris på og identifisere vin med WSET Foundation i Wine kurset.

Mat allergier og ernæring En kunde med en matintoleranse eller kosttilskudd krav er like viktig som alle andre. Vi lærer deg det du trenger å vite for å være forberedt på og imøtekomme en rekke spesielle matbehov.

Wine Du vil lære å sette pris på og identifisere vin med WSET Foundation i Wine kurset.

HEART

Stor matlaging kommer fra hjertet! Studenter som er akseptert på Professional Culinary Diploma er forpliktet, ambisiøs og er lidenskapelig opptatt av mat og matlaging. Vi vil fokusere din lidenskap for å berike og inspirere dine matlaging.

Inspirerende gjesteforelesninger Du vil møte noen av de mest inspirerende kokker i regionen som har tjent seg et rykte for excellence i sitt valgte område, sammen med håndverkere som mester slaktere og fiskehandlere for å gi deg god dybde til kunnskap.

Ekskursjoner og besøk du vil møte noen av de matprodusenter bak ingrediensene du skal jobbe med, og vi vil bidra til å fremme interesse og forståelse for betydningen av banen fra land og sjø til plate.

Etikk & Issues Og vi vil utforske noen av de etiske valg skal gjøres i catering i dag, og noen av de større miljøspørsmål som påvirker oss alle.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk
Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Aug. 2018
Duration
Varighet
20 uker
Heltidsstudier
Information
Deadline