Profesjonell Thai Mat Diplom Program

Le Cordon Bleu Dusit Culinary School

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

Profesjonell Thai Mat Diplom Program

Le Cordon Bleu Dusit Culinary School

Le Cordon Bleu Dusit Culinary School er en fransk-Thai joint venture. Vi er den første skolen i det globale nettverket av Le Cordon Bleu skoler som tilbyr en Professional Thai Cooking kurset. Vi er veldig stolte av dette initiativet.

Denne innovative Professional Thai Cooking Kurset er skapt av erfarne thailandske kokker og blir undervist på samme måte som fransk mat: bruker - Watch, Lær og Do-metoden - hvor elevene observere en thailandsk matlaging demonstrasjon av våre dyktige kokker - etterfulgt av hender -på praksis i våre praktiske kjøkken for hver oppskrift.

Kurset gir en omfattende faglig Thai Cuisine pensum med mer enn 200 oppskrifter på tradisjonelle, regionale, kongelige og moderne moderne thailandske retter - med en og annen gjest demonstrasjon av kjente samtids moderne thailandsk mat kokker. Programmet omfatter også opplæring i den delikate kunsten frukt og grønnsaker carving. Våre thailandsk mat klassene omfatter også grunnleggende innledende moduler i restaurant forvaltning emner som er ideelt for de som ønsker å bli en thailandsk mat kokk eller for å åpne en thailandsk restaurant i Thailand eller i utlandet.

Oppdage kunsten av thailandsk matlaging og hemmeligheter thailandsk mat fra vår ekspert Thai Cuisine Chef - Chef Rapeepat Boriboon. Chef Rapeepat vant bronsemedalje i frukt og grønnsaker utskjæring på "Thailand Battle of the Chefs 2006" og bidro mange autentiske thailandske oppskrifter på "A Symphony of Taste", som ble kåret til den beste Fundraising Cookbook i Asia - inkludert Best Cookbook Design på de Gourmand verden Cookbook Awards i Paris i 2009. Diplomet og sertifikat, akkreditert av Thai Ministry of Education, er tildelt av Le Cordon Bleu som regnes for å være den internasjonale pass til den kulinariske verden.

Hver koke klasse inneholder et marked besøk, en matlaging demonstrasjon, mat smaker, og hands-on aktiviteter som vil gjøre deg i stand til å lage utsøkte thailandske retter. Retter inkluderer forretter og snacks, salater, supper, karri og karri pastaer, dips og sauser, hovedretter, ris og nudler og tradisjonelle thailandske desserter.

Oppbygging

TERM 1

Historien om Thai Cuisine Introduksjon til Thai Cuisine & Desserter og teknikker Overvåket ekskursjoner og markedsbesøk Presentasjon & Utnyttelse av Knife og utstyr Skills Tradisjonell og Common Skjæring av vegetabilsk Grunnleggende kunnskap om Thai urter og krydder Introduksjon til frukt og grønnsaker utskjæring Plate dekorasjon med banan later håndverket prinsipper og praksis av Food Hygiene og sikkerhet Introduksjon til Food Styling Tilberedning og produksjon av en rekke forskjellige retter: - Forretter og snacks - Salater - Aksjer, suppe, karri og karri pastaer - Dips og sauser - Hovedretter - Rice & Noodles - Traditional Thai desserter - Mat Bevaring: metoder og teknikker - tradisjonelle thailandske desserter - Thai urtedrikker

TERM 2

  • Introduksjon til Food & Beverage Finance - Restaurant Konseptutvikling - Business Plan Development - Meny Management - Introduksjon til mattrygghet - Frukt og grønnsaker Carving - Banana Leaves Craft - Tilberedning og produksjon av en rekke forskjellige retter fra Regional Thai Cuisine; Northern, Northeastern, sentrale og sørlige deler av Thailand - Regional Thai Cuisine Prosjekt # 1

TERM 3

  • Mat forberedelse og produksjon av en rekke forskjellige retter fra Royal Thai Cuisine - Vin med Thai mat - Introduksjon til Kitchen Lay-out - Food & Beverage Representant Skill - Kinesisk-Thai Cuisine - Modern Thai Cuisine - Fusion Thai desserter - Spesielle gjester ' matlaging demonstrasjoner: - Moderne & Fusion Thai Cuisine og desserter - Regional Thai Cuisine Prosjekt # 2 Kvalifisering: Diplôme de Cuisine Thaie Tildelt av: Le Cordon Bleu Dusit Culinary School. Kurset er godkjent av Thai Ministry of Education Vilkår Begynn: Januar / april / juli / oktober Varighet: 30 uker (9 måneder). Studentene er pålagt å studere tre begrepene fortløpende uker: Kurset gjennomføres for 3-4 dager (18 timer per uke) Antall timer: 540 timer Språk Ledet: Engelsk med thai oversettelse for thailandske studenter Kursavgift: - THB 455 500 (Thai Kursavgift ) - THB 457 500 (International Course Fee) ** Merknad: Kursavgiften er inkl tilleggsavgifter som følger: - Skolepenger THB 390.000 - Verktøysett THB 50.000 - Frukt-carving Knife THB 3500 - Uniformer THB 9000 - Påmeldingsavgift THB 3000 (THB 5000 for internasjonale studenter) Vær oppmerksom på at alle kurs kan endres uten forvarsel.
Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk
Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
April 2019
Duration
Varighet
9 måneder
Heltidsstudier
Price
Pris
455,500 THB
Internasjonal avgift
Information
Deadline
Locations
Thailand - Bangkok
Studiestart : April 2019
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Dates
April 2019
Thailand - Bangkok
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen