Profesjonell kulinarisk / bakervarer og konditori Dual Diploma
Pacific Institute Of Culinary Arts
Nøkkelinformasjon
Campus plassering
Vancouver, Canada
Språk
Engelsk
Studieformat
På universitetsområdet
Varighet
Be om info
Tempo
Be om info
Studieavgift
Be om info
Søknadsfrist
Be om info
Tidligste startdato
Sep 2023
Stipend
Utforsk stipendmuligheter for å finansiere studiene dine
Introduksjon
Kokkekunster
Studentene begynner med knivferdigheter, kulinariske begreper og bruk av utstyr, etterfulgt av smakfulle aksjer, tallerkenens kunst, kjøtt, fjærfe, fisk, skalldyr, grønnsaker, bakverk og brødproduksjon - i et praktisk format som lar studentene vurdere deres kreasjoner ved hjelp av alle sansene dine. Sett pris på forskjellen en aromatisk kraft lager i risotto og smak på en perfekt redusert portssaus til lam.
Baking & Pastry Arts
Studentene begynner med måling og skalering, terminologi, håndverksbrød, konditorivarer og smør, dessertsauser, fyll, sjokolade, sukker og en rekke klassiske, moderne bakverk. Studentene lager intrikate pynt og lærer profesjonelle pletteringshemmeligheter - i et praktisk format som lar studentene øve og fremme teknikkene sine.