Profesjonelt Sertifikat I / Profesjonelt Diplom I Ledelse Og Ledelse

Nottingham Business School, Nottingham Trent University

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

Profesjonelt Sertifikat I / Profesjonelt Diplom I Ledelse Og Ledelse

Nottingham Business School, Nottingham Trent University

Vår Ledelse og lederskap er et innovativt deltidsprogram, som vil hjelpe deg med å forbedre og utvikle dine ledelsesfunksjoner.

Du vil jobbe med virkelige arbeidsbaserte prosjekter for å fullføre oppdragene dine, slik at du kan legge til verdi for organisasjonen din mens du går gjennom programmet. Et fleksibelt program med kortvarige studieblokker gjør det mulig å planlegge studiene dine om dine karrierebehov.

Som en iscenesatt pris kan du registrere deg for et sertifikat, diplom eller mesterpris. Totalt vil det ta rundt to år å fullføre, men dette avhenger av individuelt studentnivå som det kan bli ferdig før.

Etterutdanningssertifikat er rettet mot ambassadører og mellomledere, typisk de som har en utviklingskarriere i et funksjonelt forretningsområde eller en sektor, og søker å utvide deres ledelsesferdigheter.

Denne ruten vil ta ca. Åtte måneder å fullføre (avhengig av søker)

Etterutdanningsdiplom fokuserer på personlig utvikling av mellomstore og ambisiøse toppledere lederskapsmuligheter. Det tar sikte på å øke ditt strategiske perspektiv, så vel som dine ferdigheter og tillit som forretningsleder.

Denne ruten vil ta ca. 14 måneder å fullføre (avhengig av søker) og kan kombineres med sertifikatet.

MSc er rettet mot toppledere, instituttleder og ledende styremedlemmer, som ønsker å utvide sin kunnskap og ferdigheter i bedriftsledelse og styring.

Du kan velge å følge den generelle lederruten eller å spesialisere seg i Public Services Management eller Lean Management. På disse spesialistruter vil modulene dine skreddersys for å utdype din forståelse i ditt valgte område.

Hvordan du lærte

Du vil kunne velge mellom en rask levering hvor du kan studere to moduler tilbake i en seks-dagers studieblokk, eller standardleveransen hvor hver modul tar tre dager å fullføre.

Kurset inneholder en blanding av klasseromsmoduler, uavhengig støttet læring og et arbeidsbasert konsulentprosjekt.

Du vil bli vurdert gjennom ulike bruksområder. Det er anvendelsen av kunnskapen du har oppnådd i løpet av kurset, slik at du kan tenke strategisk og bringe forandringer i organisasjonen.

Du vil også bruke vår virtuelle læringsmiljø, NÅ, som er et fleksibelt web-basert system som gir deg 24-timers tilgang til modul læremateriell og pensumlister. Den lar deg diskutere arbeid med lærere og sende kurs elektronisk fra hvor som helst i verden.

Inntakskrav

UK

Du trenger en av følgende:

  • 2,2 æres grad;
  • tilsvarende faglig eller annen kvalifikasjon;
  • to til tre års arbeidserfaring i en relatert rolle;
  • nåværende ansettelse, eller tilgang til en organisasjon som skal basere dine oppgaver på

Søkere med ikke-standard opptakskrav og / eller betydelig arbeidserfaring vil bli vurdert på individuell basis.

Andre krav:

faglig referanse

International

Engelskspråklige opptakskrav Hvis engelsk ikke er ditt morsmål, må du vise oss at dine språkkunnskaper er sterke nok til intensiv faglig studie. Vi pleier å be om en IELTS-test og vi aksepterer noen alternative engelskspråktester.

Du må følge for å søke om dette kurset: IETLS 6.5 (med minimum 5,5 i hver ferdighet)

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk


Sist oppdatert November 2, 2017
Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Okt. 2018
Jan. 2019
Duration
Varighet
8 - 14 måneder
Deltid
Information
Deadline