Profesjonelt bakverk og konfekt
Culinary Institute Kul IN
Nøkkelinformasjon
Campus plassering
Sisak, Kroatia
Språk
Engelsk, Italiensk
Studieformat
På universitetsområdet
Varighet
12 uker
Tempo
Fulltid
Studieavgift
EUR 9 250 / per course *
Søknadsfrist
06 Sep 2024
Tidligste startdato
12 Nov 2024
* VAT inkludert
Introduksjon
Profesjonell konditor- og konditorprogrammet er utviklet for å gi studentene et solid grunnlag og lære dem teknikkene som trengs for å begynne å jobbe som konditor. Små grupper lar våre lærekokker gi studentene en-til-en oppmerksomhet og individuell tilbakemelding. Studentene bruker 80 % av timen i praksis. Programmet dekker bakeri- og konfektprodukter, søte og salte bakverk, samt grunnleggende italienske og franske bakverk. I tillegg blir studentene introdusert for vinparing og restaurantdrift.
Oppdag din lidenskap for gastronomi på Kul IN.
Læreplan
Annen kursinformasjon:
- Leksjonsplan: 5 timer/dag, mandag til fredag
- Språk: kroatisk og/eller engelsk
- Lære- og lesemateriell (digitalt): levert av Kul IN
- Uniformer: levert av Kul IN
- Personlig konditortermometer
Etter vellykket gjennomføring av programmet vil Kul IN tildele studentene et sertifikat for en konditor.