Les den offisielle beskrivelsen

Dette post-graduate program er egnet for høyskole og universitetsutdannede fra noen disiplin som ønsker å øke sin arbeidsevne ved å jobbe mot et globalt anerkjent sertifisering i prosjekt styring. Studentene trives i små klasser som bruker ledende prosjektstyringsverktøy, teknologier og hands-on praksis. En valgfri heltid, 12-ukers erfaringskunnskap mulighet (feltet plassering) med en deltakende organisasjon vil tillate deg å få verdifull kanadiske arbeidserfaring i feltet.

Kringkasting

Programoversikt

Centennial College Project Management program vil gi deg solid grunnleggende kunnskap til å lede prosjekter i et tidsriktig og kostnadseffektiv måte.

Fullt lisensiert av Project Management Institute som et registrert Education Provider, dette School of Business program beregnet for søkere som tidligere har fullført en høyere utdanning i noen disiplin.

Den Project Management program følger A Guide to the Project Management Body of Knowledge, (Guide PMBOK®) - Femte utgave, 2013 Project Management Institute, Inc. Bruken av denne guiden vil bli styrket ved en læreplan som inkluderer hands-on integrering av teknologi verktøy som Microsoft Project og ledende industri case-studier med fokus på organisatorisk lederskap.

En valgfri heltid, 12-ukers erfaringskunnskap mulighet (feltet plassering) med en deltakende organisasjon vil tillate deg å få verdifull erfaring som prosjektleder. Du vil bli bedt om å delta i et online kurs og forberede oppgaver knyttet til erfaringsbasert læring mulighet. Opplevelsen kan brukes mot arbeidskrav for PMI ® betegnelse.

Dette programmet er egnet for høyskole og universitetsutdannede fra noen disiplin som ønsker å øke sin arbeidsevne ved å jobbe mot et globalt anerkjent sertifisering i prosjektledelse. Det er også ideelt for erfarne prosjektledere som ønsker å bringe en ny dimensjon av ledelse til sitt arbeidsmiljø og for ledere som ønsker å håndtere innovasjon på en strukturert måte.

Industries ofte utvikle nye og innovative muligheter gjennom prosjekter som er levert på tid og budsjett. Som prosjektleder vil du overvåke en selskapets prosjekter fra start til slutt, slik at hver fasett er utført med dyktighet og effektivitet.

PMP ® er et registrert varemerke av Project Management Institute, Inc.

Nivå: Post-Graduate (1 år, 3 semester)

Dette post-graduate program er egnet for høyskole og universitetsutdannede fra noen disiplin som ønsker å øke sin arbeidsevne ved å jobbe mot et globalt anerkjent sertifisering i prosjektledelse. Studentene trives i små klasser som bruker ledende prosjektstyringsverktøy, teknologier og hands-on praksis. En valgfri heltid, 12-ukers erfaringskunnskap mulighet (feltet plassering) med en deltakende organisasjon vil tillate deg å få verdifull kanadiske arbeidserfaring i feltet.

Program undervist i:
Engelsk

Se 18 flere kurs fra Centennial College »

Dette kurset er Campusbasert
Startdato
sep. 2019
Duration
1 år
Heltid studier
Pris
6,084 USD
innenlands per år | 15757 USD internasjonal per år
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
sep. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist

sep. 2019

Location
Søknadsfrist
Sluttdato