Prosjektledelse

Generelt

Programbeskrivelse

administrere
riktig
PROSJEKTET
RIKTIG

Mål

 • Tilegne seg kunnskaper, ferdigheter og verktøy som er nødvendig for riktig, effektiv og effektiv administrasjon av prosjektene, i henhold til kroppen av kunnskap (god praksis) definert av Project Management Institute (PMI) i PMBOK® 5. utg. (Veiledning til Project Management Body of Knowledge - Guide PMBOK).
 • Kjenne til og bruke prosessen til å formulere og vurdere et investeringsprosjekt: å identifisere, måle, evaluere, orden og sammenligne og dermed identifisere den riktige prosjektet.
 • Påfør programvareverktøy til kunst prosesser og prosjektledelse.
 • Tren dine ferdigheter som prosjektleder, ved hjelp av styrings simulatorer, som piloter er opplært i flysimulatorer.
 • Lære å identifisere de kritiske variabler som avgjør hvor vellykket prosjektene.
 • Håndtere situasjoner av risiko og usikkerhet, for å maksimere sannsynligheten for og konsekvensene av positive hendelser og minimere sannsynligheten for og konsekvensene av uønskede hendelser prosjektmålene.
 • Forbedre korrekt forvaltning av riktig prosjekt, bruke smidige teknikker.
 • Være et skritt til å gjelde internasjonale sertifiseringer av Project Management Institute PMP ® (Project Management Professional) og PMI-ACP ® (PMI Agile Certified Practitioner).

mottakere

Ledere med minimum 3 år i lederstillinger. Fagfolk, konsulenter, entreprenører og medlemmer av prosjektgrupper som er involvert i sin utforming, evaluering, finansiering og gjennomføring, som ønsker å ha et kraftig verktøy for beslutningstaking, gjennomføring og oppfølging arbeid.

PENSUM

 • PROJECT MANAGEMENT · 50 timer.
 • Formulering og EVALUERING AV PROSJEKT · 50 timer.
 • AGILE PROJECT MANAGEMENT · 30 timer.

Sertifisering

University of California i Irvine - Forlengelse og ADEN International Business School, i fellesskap tildelt sertifikat av spesialisering (^) i Agile Project Management for å møte programkrav.

ADEN Business School, som tilbyder av opplæring i Project Management Project Management Institute (Registered Education Provider / PMI ® REP No. 2258), er underlagt kriteriene for kvalitetssikring PMI ®.

Studenter som fullfører programmet av Project Management, vil motta et sertifikat som vil tjene til å sertifisere minimum 35 timer som kreves av Project Management Institute (PMI ®) folk som ønsker å ta internasjonalt sertifikat PMP ® (Project Management Professional). I mellomtiden vil studentene i programmet Agile Project Management motta et sertifikat som vil tjene til å akkreditere minimum 25 timer som kreves av Project Management Institute (PMI ®) folk som ønsker å ta internasjonalt sertifikat for PMI-ACP ® (PMI Agile Certified Practitioner).

For de studentene som allerede er sertifisert som Project Management Professional (PMP ®), ferdig utfylt og godkjent av noen av programmene som er en del av denne spesialiserte program, kreditert PDU`s Project Management Institute, som kan brukes til å forlenge sin sertifisering .

(^) Certificate of etterutdanning, noe som innebærer ikke tittel eller grad, som skal utstedes i USA. Mulighet for anerkjennelse De deltakerne som passerer evaluerings organer omhandlet i programmet når de når sine opptak i europeiske universiteter som ADEN har en avtale, kan gjelde for institusjoner anerkjennelse som en likeverdig for å få titler MBA eller MSc.

Metodikk

ADEN har utviklet en interaktiv læring pedagogisk modell kalt MODELL TRANSFER Perikles, som muliggjør overføring av kunnskap ervervet til arbeidsplassen med en praktisk tilnærming; utviklet en interaktiv virtuelt samfunn med et supplement klasserom.

For å forsterke oppbevaring og anvendbarhet en digital og styret, basert på matematiske modeller som tillater å oppleve og spille situasjoner innenfor næringslivet, hvor beslutninger fattes og deres innflytelse er bekreftet på en intensiv bruk av simulatorer det er gjort lekende miljø.

Evalueringsprogrammet består av flervalgstester i online-modus, integrerende case og praksis med en simulator som er registrert i det virtuelle samfunnet.

Dette programmet er støttet av supplerende litteratur forfattet av fakultetet ADEN at deltakerne levert.

Sist oppdatert mars 2020

Om skolen

ADEN es una red educativa internacional acreditada por ACBSP, cuya actividad principal es su Escuela de Negocios, fundada en 1992. Está focalizada en el desarrollo profesional de directivos y gerentes ... Les mer

ADEN es una red educativa internacional acreditada por ACBSP, cuya actividad principal es su Escuela de Negocios, fundada en 1992. Está focalizada en el desarrollo profesional de directivos y gerentes de empresas, tanto en modalidad presencial como e-learning; y actualmente cuenta con 26 sedes distribuidas en 17 países de América Latina y Europa. Minimér
Tegucigalpa