Les den offisielle beskrivelsen

Programoversikt
"Det mest innovative og utfordrende lederskap program i verden"

Har du en tørst etter kunnskap og utfordrende intellektuelle ideer over grensene av virksomheten utdanning?

Ønsker du å gå gjennom profesjonell arv, livet mål og din forretningsidé?

Ønsker du et program som tilbyr noe helt originalt, som tar deg ut av klasserommet og inn i andre verdener av erfaring og kunnskap?

Proteus er et nyskapende lederutviklingsprogram, som gir deltakerne med personlig og faglig fornyelse gjennom kreative opplevelser på den intellektuelle cutting edge. Den samler eksperter fra utenfor den vanlige riker business utdanning, sammen med førsteklasses akademikere fra London Business School.

Du vil delta i en gruppe håndplukkede jevnaldrende - andre ledere og topp fagfolk - på en kraftig læring reise. Proteus er fokusert rundt din rolle som leder og designet rundt seks sentrale temaer: Human Design, Global Development, Scientific Discovery, The Creative Spirit, Transformational Ledelse og Biografi.

Innhold


Har du en tørst etter kunnskap og utfordrende intellektuelle ideer over grensene av virksomheten utdanning?


Ønsker du å gå gjennom profesjonell arv, livet mål og din forretningsidé?


Vil du ha en ledelse program som tilbyr noe helt originalt, som tar deg ut av klasserommet og inn i andre verdener av erfaring og kunnskap?


Har du plass, dialog og i selskap med globale eksperter, stipendiat topp fagfolk og bedriftsledere til å reflektere over de store utfordringene i vår tid?

Vi lover å levere en unik mulighet til å lære, reflektere og formulere endre planene for din lederrolle, business bidrag og livet retninger.

Denne unike lederskap programmet ble unnfanget, designet og ledet av Nigel Nicholson og co-regissert av Patricia Hodgins. Proteus samler eksperter fra utenfor den vanlige riker business utdanning, sammen med førsteklasses akademikere fra London Business School.

Designet rundt seks sentrale temaer; fokusert rundt din rolle som leder, inviterer Proteus deg til å reflektere over livet ditt reise og dens forhold til fremtidig næringsutvikling.

  • Human Design
  • Global Development
  • Vitenskapelige Discovery
  • The Creative Spirit
  • Forvandlende lederskap
  • Biografi og Destiny

Målgruppe

Dette lederskap programmet er bare for de mest åpne og nysgjerrige topp fagfolk. Hvis du er en leder ved eller nær toppen av karrieren din, eller på en betydelig karriere overgangen, vil du dra nytte av Proteus erfaring.


Program undervist i:
Engelsk

Se 22 flere kurs fra London Business School »

Dette kurset er Campus based
Startdato
Aug. 2019
Duration
1 uke
Deltid
Pris
9,000 GBP
Deadline
Etter sted
Etter dato