Reise fotografering kurs

GrisArt Escuela Superior de Fotografía

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

Reise fotografering kurs

GrisArt Escuela Superior de Fotografía

Turen gleden blir behandlet som en livserfaring som beriker den personen, så har initiering og kilde til kunnskap. En morsom aktivitet som bilderegistrering er en av de største attraksjonene.

Reise og skyting er uatskillelige for de aller fleste Globetrotters; Men deres motivasjon er forskjellige: bevare et minne, fortelle andre din erfaring, sortere, katalog erfaringer, føler utfordringen med å oppdage gleden ved å skape ...

Dette Travel Photography Kurset gir de tekniske, kompositorisk, uttrykksfulle og narrative ferdigheter som er nødvendige for deltakerne til å være i stand til å fotografere basert på visse interesser, og komponere en verdifull historie om stedet besøkt.

Adressering fotografiske sjangre som portretter, landskap, arkitektur, underholdning eller sport, studentene få et vell av kunnskap, dømmekraft og handling sikkerhet for å gjøre dem i stand til å håndtere med letthet til de fleste situasjoner.

Kurset oppfordrer til en dypere og mer personlig syn på temaet fotografert, prioriterer kvalitet fremfor kvantitet. For å gjøre dette, det påvirker redigerings kriteriene, avgjørende for samhold og sammenheng gjør tankevekkende resultat.

Fordype deg i veiledning om organisering av reisen, respektere de nye samfunn, å mønstre av atferd vekke empati, taktikk for å unngå overfladisk blikk eller nøkler for en improvisert intervju.

Til slutt, antyder disse bidragene som beriker det endelige produktet: inkludering av tekster, mulig forklaring eller intervjuer, lyder samlet, generert dokumentasjon ...

Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Feb. 2019
Duration
Varighet
4 måneder
Deltid
Price
Pris
605 EUR
Information
Deadline
Locations
Spania - Barcelona, Catalonia
Studiestart : Feb. 2019
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Dates
Feb. 2019
Spania - Barcelona, Catalonia
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen