Les den offisielle beskrivelsen

59220_st-Peters-basilikaen-2875093_640.jpg

Hvorfor Roma?

Når du tenker på kunst eller mote, tenker du på Roma og Italia. Fra de massive fremskrittene som ble oppnådd av det romerske riket i kunst og arkitektur, gjennom verkene fra den italienske renessansen av det 15. århundre (tenk Michelangelo og Raphael) til i dag - med slående moderne arkitektur av Renzo Piano og fremtidsrettede moter av Fendi, Gattinoni , Brioni og de andre husene som er basert her - Roma har veldig bokstavelig talt tusenvis av kunstneriske og arkitektoniske skatter, triumfer og trender for å studere.

Hva du skal studere

I vårt kunsthistorie og moteprogram kan du velge mellom en rekke kurs på kunsthistorie (fra gammel til barokk), konservering og så mye mer. Du har også en gang i livet muligheten til å ta mote-relaterte kurs (inkludert design og styling) på Accademia di Costume e Moda, en av de mest kjente Fashion Academies i Roma, eller ta kunst klasser i Roma University of Fine Arts (RUFA).

Roma blir klasserommet ditt. Alle våre kurs har en rekke fakultet-ledede besøk til museer, steder og monumenter. Tenk deg å studere Leonardo da Vinci-arbeidet i klassen og deretter besøke Vatikanet for å se det sixtinske kapell som en del av kursene dine!

Forbedre det du lærer i klasserommet og legg til internasjonal arbeidserfaring til ditt resumé ved å delta i en valgfri internship eller sosial handling / tjeneste læringsplassering og tilhørende seminar. Mulige plasseringer inkluderer kunstgallerier, kunststudier, arkitektfirmaer, designbyråer og arrangementshåndtering. Et bredt spekter av andre disipliner tilbys også, slik at du kan komplettere studiet av kunst og mote med et kurs fra et annet av våre programmer i Roma fokusert på italiensk språk, internasjonale relasjoner, sosiologi og mer.

akademikere

  • Engelsk-eller italiensk-lært IES Utlandet område studier kurs (valgfritt, 3 studiepoeng hver)
  • Engelsk- eller italiensk-lært IES Utlandet kurs fra et annet Roma-program (valgfritt, 3 studiepoeng hver)
  • Engelsk- eller italiensk-lærte kurs ved et lokalt universitet (valgfritt, 3 studiepoeng hver)
  • Tjenestelæring / sosial handlingsplassering og seminar (valgfritt, 3 studiepoeng)
  • Praktik eller sosial handlingsplassering og tilhørende seminar (3 studiepoeng hver, valgfritt)

Dagliglivet

En del av at du skal føle deg hjemme i Roma, gjør vårt beste for å hjelpe deg med å føle deg trygge og omsorg. Enten det er orienteringsprogrammet som forbereder deg på hva som foregår, ditt boligområde som er beligget og komfortabelt, eller feltturene som tar deg til steder utenfor allfarveien - vi handler om våre studenttjenester. Dette er bare en av tingene vi er kjent for.

Program undervist i:
Engelsk
Italiensk
IES Abroad

Se 132 flere kurs fra IES Abroad »

Dette kurset er Campusbasert
Startdato
Duration
1 - 2 semestre
Heltid studier
Pris
17,100 USD
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
Sluttdato
Mai 31, 2019
Søknadsfrist
Location
Søknadsfrist
Sluttdato
Mai 31, 2019