Rwth Internasjonal Gjest Student Maskinteknikk

RWTH International Academy / RWTH Aachen University

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

Rwth Internasjonal Gjest Student Maskinteknikk

RWTH International Academy / RWTH Aachen University

RWTH Internasjonal Gjesteprosess Maskiningeniør

Søknadsfrist 1. mars 2018 Du er interessert i å komme til RWTH Aachen University som utvekslingsstudent for å tilbringe ditt siste studieår i Tyskland? Studenter i sitt siste bachelorår med over gjennomsnittlige prestasjoner fra et teknisk bachelorutdanningsprogram (f.eks. Maskinteknikk, ingeniørfag, elektroteknikk, datateknikk og informasjonsteknologi) og tilstrekkelig engelskspråklige ferdigheter, kan søke om utvekslings- og kvalifikasjonsprogram. RWTH INTERN er designet for studenter som ønsker å pusse opp på noen av emnene som kreves for M. Sc. program. En masterprogrammet ved RWTH Aachen krever en meget avansert og spesialisert nivå av teknisk kunnskap. For å oppnå dette nivået tilbyr RWTH INTERN brokurs, tyskspråklige kurs, samt nært vitenskapelig veiledning, involvering i praksis og forskning, og intens sosial støtte. Alt dette fortsatt i ditt siste år av bachelorstudiet. Så du skal skrive din bacheloroppgave her i Tyskland og delta på bachelor kursene du må søke om masterstudium på RWTH Aachen University. Er du interessert i å komme til RWTH Aachen University?
Søk nå for å tilbringe ditt siste Bachelorår i Tyskland!

Krav:

 • Student i sitt siste Bachelorår
 • Engelsk av minst B2 i skrive og snakke
 • Anbefaling brev fra universitetet

Programmet starter den 6. august 2018 og slutter 05.05.2019

Nøkkelord:

 • 9-måneders fulltidsstudium
 • Karriereutvikling tjeneste
 • Student søknadsprosessen til mars 2018
 • Totalt studieavgift på 11 600 EUR
 • Undervist fullstendig på engelsk
 • Studiepoeng: 40
 • Eksklusive kurs på RWTH Aachen
 • Offisiell RWTH Aachen Certificate
 • Programmet inkluderer en internship på 3 måneder og en praktisk bacheloroppgave skriftlig på 4 måneder i et forskningsinstitutt RWTH Aachen.

PROGRAMMET:

Bridging kurs: Den engelsklærte brokursene vil videre kvalifisere deg i ingeniørvitenskap og forberede deg på å utfordre din internship i et forskningsinstitutt. Bacheloroppgave: I en praktisk praktik i et institutt for RWTH Aachen University vil du lære mer om praktisk forskning. Etter opplæringen din skriver du også din bacheloroppgave i nær vei med en prof. fra RWTH Aachen University og en prof. av ditt hjem universitet. Ferdighetstrening: RWTH INTERN inkluderer interkulturell opplæring og applikasjonsopplæring, samt seminarer for akademisk skriving for å forbedre dine ferdigheter. Eksamen Forberedelse: Målrettet eksamen forberedelse for å få komplementær kompetanse for gjennomføring av bachelorstudiet. Overvåking og vitenskapelig støtte: Den vitenskapelige koordinatoren støtter deg i forberedelsene til internship. Søknadsprosess og bureaukrati: Våre medarbeidere tilbyr støtte med alle byråkratiprosesser og støtte i alle daglige saker. Sosiale arrangementer: RWTH INTERN tilbyr sosiale arrangementer og sammenkomster for å bygge opp et sterkt samfunn. Under sosiale arrangementer og utflukter lærer du om tyske tradisjoner og arbeidskultur. Søk nå og tilbring ditt siste bachelorår i Tyskland!

Denne skolen tilbyr programmer i:
 • Engelsk


Sist oppdatert December 10, 2017
Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Aug. 2018
Duration
Varighet
9 måneder
Heltidsstudier
Price
Pris
11,600 EUR
Information
Deadline
Locations
Tyskland - Aachen, Nordrhein Westfalen
Studiestart: Aug. 2018
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Mai 28, 2018
Dates
Aug. 2018
Tyskland - Aachen, Nordrhein Westfalen
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Mai 28, 2018