Les den offisielle beskrivelsen

Vår campus i Heredia har nylig blitt et offisielt SIELE eksamenssenter hvor elevene kan ta sin SIELE eksamen og ta klasser på forhånd for å forberede seg tilsvarende. Våre akkreditert spanske kurs er i tråd med det felles europeiske referanseprogrammet for språk (CEFR).

Hva er SIELE?

SIELE står for Servicio International de Evaluación de la Lengua Española og er det mest anerkjente språkkunnskapsertifikatet i verden, og støttes av Instituto Cervantes, Universidad Autónoma de México, Universidad de Salamanca og Universidad de Buenos Aires.

Det brukes til å sertifisere spanske nivåer i henhold til det felles europeiske referanseprogrammet for språk (CEFR) og for å forbedre studenters brukbarhet.

Eksamen sertifiserer graden av ferdighet for det spanske språket delt inn i fire tester:

  • Lesning
  • lytte
  • forståelse
  • Skriftlig uttrykk og samspill, og talt uttrykk og samspill

Det er fem eksamensmodeller

SIELE er modulær, noe som betyr at du enten kan ta hele eksamenen (alle fire tester, kalt SIELE GLOBAL) eller ta en seksjon / test om gangen. Eksamensvarigheten er tre timer. På slutten av alle tester vil du motta en internasjonalt anerkjent sertifisering, gyldig i to år, og som inkluderer basispoengene som svarer til CEFR.

Uavhengige Modaliteter

Denne modaliteten tilbyr fire mulige kombinasjoner av de ovennevnte tester som utgjør GLOBAL SIELE-eksamenen:

  • S1: Lese og høreforståelse
  • S2: Lese forståelse og skriftlig uttrykk og samspill
  • S3: Lytteforståelse og muntlig uttrykk og samspill
  • S4: Talt uttrykk og samspill

Varigheten varierer avhengig av testkombinasjonen. På slutten av den uavhengige modaliteten eller testkombinasjonen vil du motta en internasjonalt anerkjent rapport / erklæring, gyldig i to år, og som inkluderer basispoengene som svarer til CEFR.

Hva er mine valg? Hvordan og når kan jeg registrere meg?

SIELE eksamen tilbys på fredager (kl 9, 13:30 og kl 18) på vår Heredia by campus. For eksamensforberedelsen kan du ta spanskundervisning året rundt på begge campusene, Heredia eller Samara. Det blir ingen eksamener eller klasser hvis en fredag ​​faller innenfor skolens sluttdato.

Alternativ 1 - Klar til å ta eksamen?

Hvis du bare vil ta SIELE eksamen, må du registrere deg via SIELE nettside og velge Intercultura Heredia som eksamenssenter. Betaling må gjøres via SIELE plattformen ved innskrivning. Du vil motta en kode for å aktivere eksamenen for datoen du har registrert deg for.

Alternativ 2 - SIELE forberedelse og eksamen

Hvordan best forbereder du på SIELE eksamen?

Ta kurs på vår spanske skole i Heredia og / eller i Samara, og velg kursnivå som passer best for deg. Du kan bare melde deg på spansk gruppeklasser eller kombinere dem med personlige private leksjoner. Du kan også bare ta private klasser for å fokusere på problemområdene dine. Dette alternativet er ideelt hvis forberedelsestidspunktet ditt er begrenset. Gå til vår spanske klasseregistreringsskjema!

Kan jeg ta forberedelseskurs i Sámara og eksamen etterpå i Heredia?

Ja, du kan, bortsett fra forrige uke, som du må fullføre i Heredia, da eksamenen vil være på fredag i din siste uke i klasser. I løpet av forrige uke er det også viktig at du får en introduksjon til teknologien som kreves for eksamen og som vi bare tilbyr i Heredia.

Program undervist i:
Engelsk

Se 2 flere kurs fra Intercultura Costa Rica »

Sist oppdatert January 27, 2019
Dette kurset er Campusbasert
Startdato
Åpne påmelding
Duration
Kontakt skolen
Heltid studier
Pris
178 USD
Starter kun på $ 178 for eksamen.
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
Åpne påmelding
Sluttdato
Søknadsfrist
Startdato
Åpne påmelding
Sluttdato
Søknadsfrist

Åpne påmelding

Location
Søknadsfrist
Sluttdato