SIELE eksamen

Intercultura Costa Rica

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

SIELE eksamen

Intercultura Costa Rica

1. Vårt aller beste tilbudet av året: Grønn sesongpromotoen - $ 295 AV vår spanske gruppeklasse når vi bestilte minst 3 uker spansk program. Denne rabatten gjelder for alle programmer som er tatt mellom 6. august - 21. desember 2018.

2. COSTA RICAN NATIONAL HOLIDAY PROMO - Vi feirer vedlegget av Guanacaste og gir en $ 25 rabatt på hver uke med spanske klasser når de bookes i løpet av juli 2018!

MERK: Kun én rabatt gjelder om gangen.

Hva er SIELE?

SIELE står for Servicio International de Evaluación de la Lengua Española og er det mest anerkjente språkkunnskapsertifikatet i verden, og støttes av Instituto Cervantes, Universidad Autónoma de México, Universidad de Salamanca og Universidad de Buenos Aires.

Det brukes til å sertifisere spanske nivåer i henhold til det felles europeiske referanseprogrammet for språk (CEFR) og for å forbedre studenters brukbarhet.

Eksamen sertifiserer graden av ferdighet for det spanske språket delt inn i fire tester:

  • Lesning
  • lytte
  • forståelse
  • Skriftlig uttrykk og samspill, og talt uttrykk og samspill

Hva er mine valg? Hvordan og når kan jeg registrere meg?

SIELE eksamen tilbys på fredager (kl 9, 13:30 og kl 18) på vår Heredia by campus. For eksamensforberedelsen kan du ta spanskundervisning året rundt på begge campusene, Heredia eller Samara. Det blir ingen eksamener eller klasser hvis en fredag ​​faller innenfor skolens sluttdato.


Alternativ 1 - Klar til å ta eksamen?

Hvis du bare vil ta SIELE eksamen, må du registrere deg via SIELE nettside og velge Intercultura Heredia som eksamenssenter. Betaling må gjøres via SIELE plattformen ved innskrivning. Du vil motta en kode for å aktivere eksamenen for datoen du har registrert deg for.


Alternativ 2 - SIELE forberedelse og eksamen

Hvordan best forbereder du på SIELE eksamen?

Ta gruppe- eller privatklasser eller en kombinasjon av begge på vår spanske skole i Heredia og / eller i Samara Beach. Hvis du bare ønsker å fokusere på problemområdene dine eller hvis forberedelsestidspunktet ditt er begrenset, tar du bare private leksjoner.

Kan jeg ta forberedelseskurs i Sámara Beach og eksamen etterpå i Heredia City?

Ja, det kan du absolutt gjøre. Bare for din siste uke av klasser trenger vi deg til å være på vår Heredia by campus, da eksamenen vil være på fredag ​​for din siste uke i klasser. I siste uken, k er det også viktig at du får en introduksjon til teknologien som kreves for eksamen og som vi bare tilbyr i Heredia.

Hvorfor skal jeg kombinere begge skoleløpet?

Begge skolestedene våre er unike, autentiske og så forskjellige fra hverandre når det gjelder livsstil, klima og atmosfære. Når du deler ditt spanske program mellom begge campusene, har du muligheten til å oppdage et land med kontraster, og opplever de forskjellige kulturer som dette lille, men mangfoldige landet har å tilby, inkludert vårt brede utvalg av valgfrie aktiviteter på hver campusplassering.

Noen aktiviteter er de samme blant begge campusene, for eksempel Latin Dance eller Cooking Class, mens andre er unike innen hver region. I Heredia kan du dra nytte av å gå ut til lokale Salsa dansestenger eller gjøre korte dagsturer til nærliggende vulkaner, fossefall eller varme kilder, mens i Sámara kan du nyte privilegier å være plassert rett på stranden, hvor du tar surf leksjoner er som praktisk som en tidlig morgen yoga klasser i vår strandside rancho med friske havbrisen.

Møt vår Heredia by campus! En av våre tidligere studenter bidro med denne flotte videoen: "Et elevperspektiv":

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk


Sist oppdatert July 4, 2018
Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Åpen påmelding
Duration
Varighet
Heltidsstudier
Price
Pris
178 USD
Information
Deadline
Locations
Costa Rica - Heredia, Heredia Province
Studiestart : Åpen påmelding
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Dates
Åpen påmelding
Costa Rica - Heredia, Heredia Province
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen