SIT40516 - Sertifikat IV i kommersiell matlaging
Canterbury Business College
Nøkkelinformasjon
Campus plassering
Surry Hills, Australia
Språk
Engelsk
Studieformat
Be om info
Varighet
Be om info
Tempo
Be om info
Studieavgift
Be om info
Søknadsfrist
Be om info
Tidligste startdato
Jan 2024
Stipend
Utforsk stipendmuligheter for å finansiere studiene dine
Introduksjon
Denne kvalifikasjonen gjenspeiler rollen som kommersielle kokker som har en veileder eller en ledende rolle på kjøkkenet. De opererer uavhengig eller med begrenset veiledning fra andre og bruker skjønn til å løse ikke-rutinemessige problemer.
Dette kurset krever at studentene gjennomfører læring på arbeidsplassen der de må demonstrere evnen til å tilberede, lage mat og presentere menyelementer på en trygg og hygienisk måte i minst 60 komplette matserveringsperioder som dekker frokost, middag, lunsj og spesiell funksjon i en kommersiell kjøkken og servicemiljø i et faktisk arbeidsmiljø.
Det anbefales at enkeltpersoner som går inn i denne kvalifiseringen, har lavere nivå kvalifikasjoner, for eksempel sertifikat III i kommersiell matlaging og / eller får bransjeerfaring før de begynner på kvalifiseringen.