Samtidskunstkurs

European Cultural Academy

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

Samtidskunstkurs

European Cultural Academy

Om kurset

Du elsker kunst, design og arkitektur. Du vil koble til personer som flytter kreative ideer fremover akkurat nå. Opplev Venezia og Venezia-Biennalen sammen med likesinnede studenter fra hele verden. Her, du og dine jevnaldrende er nedsenket i det inspirerende miljøet som ledes av de anerkjente fakultetene og industriens eksperter. Få nye ferdigheter til å skape større innvirkning på arbeidet ditt med det samme.

Start en hvilken som helst mandag, opphold i et hvilket som helst antall uker:

  • Bli med i en uke for å fokusere på et bestemt emne;
  • Bli med i 2 uker for å dekke et bredere fagområde;
  • Bli med i 3 uker for dyp allsidig opplevelse og ekstra muligheter.

programmer

KONTEMPORA ART: KUNSTBREV I ITALIA

5.-10

Forbedre kunnskap og fremme karriere innen kunst, design og andre kreative næringer. Morgenklasser finner sted i historiske palazzos i sentrum av Venezia. Du tilbringer ettermiddager som besøker gallerier og kunstnerstudioer.

Emner: Europeisk kunsthistorie: 1850-1950; Europeiske kunstbevegelser: 1950-tallet til i dag; Kunst som identitet, Venezia, Europa; Kulturinstitusjoner i dag; Kunstskriving / kritikk; Curatorial praksis; Utstilling og utvikling av utstillinger; Kunstmarked. Fremtidens kunstverk etter utstillingen.

Besøk: Peggy Guggenheim museum; Fondazione Prada; Møte kunstnere på oppholdet; Besøk til utstilling satt opp på Palazzo Mora; Båttur til Murano for å besøke glassstudioet.

MODERNE KUNST

11-16 juni

Akademikere, forskere og andre eksperter fra kunstverdenen presenterer ulike perspektiver og kritiske moderne problemstillinger som konfronterer fagfolk i dag. I tillegg besøker vi relevante utstillinger og kulturinstitusjoner i Venezia, inkludert Biennale.

Emner: Contemporary curatorial practices; Curatorial History of Venice Art Biennale; Organisering av en stor utstilling, kuratorisk praksis; Kunst og penger. Budsjett og økonomi: fra idé til virkelighet; Kunstmarked. Fremtidens kunstverk etter utstillingen.

Besøk: Peggy Guggenheim museum; et guidet besøk til Venezia Biennale; Tur av kurator i Venezia Designutstilling; Fondazione Prada; Møte kunstnere på bostedet.

VENICE BIENNALE

22-27 mai 18.-23. Juni | 16-21 juli | 13-18 august | November 12-17

Denne uken vil få tak i Venezia-biennalen. Stor skala, og av den grunn, ofte ganger skremmende, turer og refleksjoner fra eksperter og utøvere vil tillate oss å ta seg tid til å virkelig se og forstå Biennalen: dens historie, moderne posisjon på verdensstadiet, den er enestående modell for utstilling , og hvorfor det anses å være så viktig.

Emner: En historie om Biennalen; Case studie: Organisering av nasjonal paviljong og sikkerhetsarrangement; PR

Besøk: Flere guidede besøk til nasjonale deltakelser; Central Pavilion og forhåndsvalgte sikkerhetsarrangementer er hoveddelen av kurset.

DESIGN: VERDEN AROUND US

25-30 juni | 23-28 juli | August 20-25

Denne uken vil fokusere på å forstå rollen som design i forhold til det byggede miljøet. For å gjøre dette, vil det undersøke design som et bredt emne: design som feltpåvirkning oss alle - på hvert øyeblikk av dagen og på tvers av flere skalaer. Ved å undersøke forholdet til arkitektur og urbanisme vil vi sikte på å avsløre sin vedvarende relevans. Uken inkluderer besøk til Fondazione Querini Stampalia, Olivetti Showroom, Ottica Urbani og La Partigiana.

Emner: Contemporary curatorial practices; Design og publisering; Menneskets design; Håndverket av glass; Verden av kopier; Infrastruktur og design; Design og teknologi.

Besøk: Olivetti Showroom; Fondaco dei Tedeschi; Querini Stampalia; Tur av kurator i Venezia Design show; Båttur til Murano for å besøke glassstudioet.

Hvem kan søke?

Våre deltakere kommer fra alle bakgrunner og kurset er åpent for alle med interesse for kunst, design og kultur. Studentene tildeles et sertifikat etter vellykket gjennomføring.

NB ECA er et ikke-kreditt, ikke-grad faglig program. Universitetsstudenter vil kun få studiepoeng hvis deres universitet har et partnerskap med ECA.

Hvordan søke?

Vi holder et introduksjonsintervju vil alle søkerne. Bare 20 personer per gruppe vil bli akseptert.

Booking detaljer og avgifter

  • Søknadsfrist: 10 dager før startdato. Gruppene fylles opp raskt, jo før du søker, desto bedre.
  • Undervisning: € 950/1 uke, € 1900/2 uker, € 2850/3 uker
  • Bolig: tilgjengelig mot ekstra kostnad
  • Plassering: Palazzo Bembo, Palazzo Rossini, Biennale lokaler

Rute

Klasser starter kl. 9.30 og avsluttes klokka 17.00. Morgenklasser finner sted i historiske palazzos i sentrum av Venezia. Hvert program inkluderer workshops med kuratorer, kunstnere eller arkitekter. Du tilbringer ettermiddager som besøker museer, boliger og Venezia-biennalen, den mest prestisjefylte kunst- og arkitekturhendelsen i verden.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk


Sist oppdatert January 21, 2018
Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Mars 2019
Mai 2019
Duration
Varighet
1 - 3 uker
Heltidsstudier
Price
Pris
950 EUR
€ 950/1 uke, € 1900/2 uker, € 2850/3 uker
Information
Deadline
Locations
Italia - Venice, Veneto
Studiestart : Mars 2019
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Studiestart : Mai 2019
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Studiestart : Juni 2019
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Studiestart : Juni 2019
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Dates
Mars 2019
Italia - Venice, Veneto
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Mai 2019
Italia - Venice, Veneto
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Juni 2019
Italia - Venice, Veneto
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen