Les den offisielle beskrivelsen

Dette kurset er anerkjent av Nasjonalkommisjonen for videre og høyere utdanning (NCFHE) som nivå 4 i Maltas kvalifikasjonsramme og den europeiske kvalifikasjonsrammen for livslang læring.

Kursmål:

Dette kurset gir studentene den nødvendige ferdigheten til å jobbe i Office Administration og i kontofører. Etter gjennomføring av dette kurset vil eleven kunne gjøre jobben sin godt innenfor et kontor.

Kunnskap

God kunnskap om ledelsesregnskapsteknikker, deltakelse i møter og møte minutter, telefonkunnskap, grundig forståelse av behandlinger av materielle eiendeler og relevante avskrivningsberegninger, beregninger for avhendelse av eiendeler og vedlikehold av et anleggsmiddelregister, beregning av avsetningen dårlig gjeld og legge inn nødvendige journaloppføringer. Bli profesjonell i skrive og brev presentasjoner.

Kompetanse

Etter å ha fullført dette kurset vil kandidaten kunne jobbe i regnskapsavdelingen, frontkontoradministrasjon, mottaksområder, kundeservice, produksjonsstyringskontor, også ved hjelp av Sage-programvaren og lønnsystemet.

ferdigheter

Arbeide med budsjetter, kostnadsberegninger, lønn og kontoer som legger inn Sage Software, bank- og kontantavstemming, debitorer og kreditorer, kontroller, innlevering av eiendeler og avskrivninger, innlevering og håndtering av kunders klager, møter, arbeid med regneark og skape profesjonelle brev.

Kurset består av 7 kjernefagets kombinasjon av leksjoner, diskusjoner og presentasjoner.

kontoer

Computerized Accounts - Dette emnet gir kunnskap og ferdigheter til å jobbe med Sage-programvare. Regnskapsmessige ferdigheter som bokføring i dobbeltregistrering, kostnadsprinsipper, opprettholde ledgers og tidsskrifter sammen med fakturering, bank og ledelsesrapporter.

Business Finance - Dette emnet gir finansielle ferdigheter og kunnskaper som trengs på daglig basis, for eksempel forbereder kontantstrømmer, lønnsarbeid, overheadkostnader, aksjebevegelser og gjeldsjakt.

Kundeservice - Kundeservice er hjertet av alle vellykkede selskaper. Det kan bidra til å utvikle en lojal kundebase og forbedre forholdet til kundene dine. Læring teknikker for å håndtere kunder, kunne være selvsikker, kommunikasjonsferdigheter og tidsstyring ferdigheter.

Regneark - Dette emnet er opprettet for å demonstrere en evne til å bruke et regneark for å produsere nøyaktige arbeidsutganger, mens det er av stor betydning i regnskapsfeltet. Lære teknikker i å skrive inn data og formler, graf og visningsdata og skape profesjonelle rapporter.

Ordbehandling - Ved bruk av tekstbehandlingsprogramvare kan brukeren produsere nøyaktige og godt presentert dokumenter. Læringsteknikker hvordan å forbedre utseendet på dokumenter, postfusjon, sikkerhetsverktøy, importere tekster, rask skrive og lage profesjonelle rapporter.

Kontor Prosedyre - Dette emnet skal hjelpe elevene i å lære og praktisere viktige kontorprosedyrer, for eksempel grunnleggende banktjenester, postbehandling, post- og budtjenester, telefon- og fakstjenester, håndtering av publikum og bruk av internett for å undersøke informasjon, telefonkunnskaper og andre daglige kontorarbeid.

Etter å ha bestått alle eksamener har studenten oppnådd 60 studiepoeng totalt. Denne kvalifikasjonen er anerkjent av Maltas Kvalifikasjonsråd som MQF nivå 4.

Inntakskrav

Det er ingen formelle opptakskrav for kandidater som utfører denne kvalifikasjonen, men grunnleggende kunnskaper om engelsk og kontoer er obligatoriske. I dette kurset har kandidatene mulighet og mulighet til å sitte for byen

Lessons

Leksjonene holdes en eller to ganger i uken om kvelden.

Kursets varighet 47 leksjoner.

Pris

€ 1410

Depositum 150 euro

9 Månedlige avdrag på € 140

Eksamen Avgifter: In-house eksamener er inkludert i prisen, men resists er @ € 25 hver.

83, Mannarino Road,
Birkirkara BKR 9084
Program undervist i:
Engelsk

Se 5 flere kurs fra Learnkey Training Institute »

Dette kurset er Campus based
Startdato
Sept. 2019
Duration
9 måneder
Deltid
Pris
- Depositum 150 euro. 9 Månedlige avdrag på € 140
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
Sept. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist

Sept. 2019

Location
Søknadsfrist
Sluttdato