Selvfølgelig - fransk næringsliv og luksus merkevareledelse

ISTEC

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

Selvfølgelig - fransk næringsliv og luksus merkevareledelse

ISTEC

Tilbring tre uker i Paris for en utrolig akademisk og kulturell opplevelse

MÅL

Å gi studentene en bedre kunnskap og erfaring av landet, kulturen, den franske og European Business miljø og det franske språket.

BESKRIVELSE

I løpet av tre uker i Paris, skal studentene delta på tre kurs undervist i engelsk (fransk og europeisk økonomi for to studiepoeng, fransk Luxury Industry for 2 studiepoeng og Doing Business i Europa: en interkulturell tilnærming for 2 studiepoeng) og en fransk samtale kurs, som står i 20 timer.

Pedagogikk

Vår tilnærming forbedrer diskusjon, utveksling med professor og blant studenter og inclass presentasjoner. Gruppen er begrenset til maksimum 20 studenter.

Entre

  • Bachelornivå eller tilsvarende - Ferdigheter i engelsk - Markedsføring eller Business Majors

PROGRAM kurs og foredrag

INT 330 - fransk og europeisk økonomi (2 studiepoeng)

Frankrike er den nest største økonomien i Europa (BNP) og den femte største i verden, og det franske språket snakkes i mange land over hele verden, så vel som blir brukt som et internasjonalt språk for politikk, diplomati og næringsliv. Dette kurset vil gi deg både en god kunnskap og forståelse av de grunnleggende elementene i det franske og europeiske økonomier for å bedre forstå maktbalansen i en global økonomi.

INT 331 - Fransk Luxury Industry (2 studiepoeng)

Sektoren luksusvarer er oppslaget enestående økonomisk dynamikk med en verdensomspennende omsetning på rundt € 210 000 000 000 i 2012, en fjerdedel av som ble generert av de franske luksusvarer bransjer. En komparativ undersøkelse av Paris-Ile-de-France Chamber of Commerce and Industry viser at ut av 270 prestisje merkevarer, 130 er fransk. Kursene vil gi deg en oversikt over den franske luksusartikler som for tiden nyter vitalitet og internasjonal oppsøkende på grunn av arven fra sin fortid, til sine produkter som symboler på kvalitet og til en helhetlig strategi egnet til geo-økonomiske spørsmål.

INT 332 - Doing Business i Europa: en interkulturell tilnærming (2 studiepoeng)

Dette kurset gir studentene bred forståelse av internasjonale kulturspørsmål, tverrkulturell sammenligninger av ledelse og kommunikasjonsordninger. Målet er å lære spesifikke ferdigheter som vil øke studentens evne til å integrere med, leve i og nyte en fremmed kultur. Å gå utover stereotypi i dag-til-dag virksomhet, vil pedagogikk være basert på case-studier, simuleringer og rollespill.

INT 333 - franske kommunikasjonsferdigheter

Under leksjonene vil du raskt forbedre dine franske kommunikasjonsferdigheter i en rekke dagligdagse situasjoner. Våre leksjoner vil dekke følgende områder: grammatikk, vokabular, og uttale. Basert på en tjue timer per uke ordningen, vil vår tilnærming være hovedsakelig fokusert på å snakke og lytte for at du skal føle deg trygg på å snakke med franske folk.

OVERNATTING OG TRANSPORT

Boligen er organisert før ankomst i Frankrike i fullt utstyrte og møblerte leiligheter eller i opphold i sentrum av Paris, i nærheten av skolen. Inkludert i avgiftene, kan du bestille for flyplassen plukke opp og slippe av.

AVGIFTER SOMMER 2014 (7 juli til 27 juli)

Søknad avgifter: 100 $ Undervisning (basert på 6 studiepoeng): 3 000 $ - fransk og europeisk økonomi (2 studiepoeng) - fransk Luxury Industry (2 studiepoeng) - Gjøre forretninger i Frankrike: en interkulturell tilnærming (2 studiepoeng) - franske kommunikasjonsferdigheter (20 timer) Guidede Kulturelle besøk: inkludert (Eiffel-tårnet - Château de Versailles - Musée du Louvre) Bolig: 3 000 $ for 3 uker Airport plukke opp og slippe av: inkludert

Søknadsfrist:

15 mars 2014

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk
Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Juli 2019
Duration
Varighet
3 uker
Heltidsstudier
Price
Pris
3,000 USD
Information
Deadline
Locations
Frankrike - Paris, Île-de-France
Studiestart : Juli 2019
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Dates
Juli 2019
Frankrike - Paris, Île-de-France
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen