Sertifikat Han I Teologi

London School of Theology

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

Sertifikat Han I Teologi

London School of Theology

Obligatoriske moduler

Introduksjon til Biblical Studies

(Gamle og nye testamente Survey); (Gamle og nye testamente Innledning) En innføring i Mosebøkene, Historie, profeter, visdom og Salmene. Også, en innføring i liv og lære av Jesus i NT evangeliene, oppgang og vitnesbyrd av kirken i Apostlenes gjerninger og NT bokstaver. Introduksjon til noen kritiske metoder som brukes i bibelske studier.

Introduksjon til Christian History, Lære og teologi

(Evangelical tilnærming til teologi); (Christian Lære Survey), (Kartlegging av kirkehistorie) En undersøkelse av kristen doktrine, som dekker på et innledende nivå, emner som Creation, Sin & Evil, Redemption etc, og også gi en grunnleggende hensyn til kristen tro, og pekte på sammenhengene mellom ulike doktriner.

Introduksjon til Christian Life, departementet og Mission in Contemporary Society 1

(Personal, åndelig og Skills Formation 1), (missiologi); (Bible & World) introduserer studentene til det historiske, teologiske og læremateriell og de faglige teologiske ferdigheter som er nødvendige for å formulere en kritisk bibelsk teologisk svar på moderne teologiske, læremessige og praktiske spørsmål.


Valgfrie moduler (to alternativer)

Vi presenterer gresk

Introduserer studentene til de viktigste funksjonene i elementær gresk grammatikk med henvisning til teksten i Det nye testamente.

Gud og Creation

En introduksjon til Creation og Trinity: teologi den bibelske skapelsesberetningen, forståelser av Gud som Trinity i både østlige og vestlige uttrykk, et teologisk svar på en sekulær læren om skapelsen, etc.

Tro og Tanke i dagens verden

Inkluderer en introduksjon til verktøy for teologisk refleksjon på sammenheng, vurderer sammenhengen mellom tro, erfaring, historie, filosofi og kultur, og hvordan kultur påvirker teologisk tanke.

Religioner

En undersøkelse av ikke-kristne religioner trukket fra jødedommen, islam, hinduisme, buddhisme og sikhisme (i henhold til fakultetet kompetanse).

  • Heltidsstudenter på nivå 1 vil studere totalt 120 studiepoeng (100 obligatoriske og 20 valgfrie), timetabled fra mandag til fredag. - Deltidsstudenter i 1. år av nivå 1 vil studere totalt 60 obligatoriske studiepoeng, timetabled på en mandag og tirsdag. - Deltidsstudenter i 2. år på nivå 1 vil studere 40 obligatoriske og 20 valgfrie studiepoeng (60 totalt), timetabled på en torsdag og fredag.
Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk
Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Aug. 2018
Duration
Varighet
Deltid
Heltidsstudier
Price
Pris
756 GBP
Information
Deadline