Sertifikat IV i kommersiell matlaging
JP International College
Nøkkelinformasjon
Campus plassering
Mawson, Australia
Språk
Engelsk
Studieformat
På universitetsområdet
Varighet
Be om info
Tempo
Be om info
Studieavgift
Be om info
Søknadsfrist
Be om info
Tidligste startdato
Jan 2024
Stipend
Utforsk stipendmuligheter for å finansiere studiene dine
Introduksjon
Denne kvalifiseringen gjenspeiler kommersielle kokker som har en tilsyns- eller teamledende rolle på kjøkkenet. De opererer uavhengig eller med begrenset veiledning fra andre og bruker skjønn for å løse ikke-rutineproblemer. Denne kvalifiseringen gir en Pathway til å jobbe i restauranter, hoteller, klubber, puber, kafeer og kaffebarer eller å drive en liten bedrift i disse sektorene. Kort fortalt vil dette kurset gi studentene:
- Opplæring og kompetanseheving i Commercial Cookery
- Opplæring som inkluderer følgende nøkkelkompetanser: innsamling, analyse og organisering av informasjon; samarbeide med andre; ved hjelp av matematiske ideer og teknikker; løse problemer og bruke teknologi
- En spesifikk oversikt over kommersielle tilberedningsmetoder, tilberedning av mat og kjøkkenadministrasjon
- Grunnleggende ferdigheter og kunnskap for å komme inn i serveringsbransjen som kokk
- Mellommenneskelige ferdigheter som er avgjørende for en vellykket karriere i gjestfrihetsbransjen